Muzica

"Amnesia" e melodia pe care Roxen o va cânta la Eurovision 2021. Iată videoclipul oficial

"Amnesia" e melodia pe care Roxen o va cânta la Eurovision 2021. Iată videoclipul oficial

Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2021, va interpreta melodia „Amnesia” pe scena de la Rotterdam, a decis juriul selecţiei naţionale.

Piesa „Amnesia” dă voce stărilor şi sentimentelor lui Roxen din ultima perioadă. Este o melodie despre oameni, iubire şi voinţă şi dă voce fiecărei persoane care nu a fost auzită până acum, la fel cum reiese şi din textul din încheierea ei: „For every scream that was not heard”. „Amnesia” are un mesaj plin de emoţie, iar ritmul ei dă curaj şi puterea de a merge mai departe şi a depăşi orice obstacol sau frică.

„Pentru mine, ultimul an a fost unul plin, din toate punctele de vedere, cu momente bune şi mai puţin bune, însă ceea ce contează este că am avut câteva proiecte care m-au bucurat nespus. Piesa Amnesia este una extrem de personală, cuprinde toate aceste sentimente pe care le-am trăit în ultima perioadă şi le dă voce. O simt aproape de mine, mă reprezintă, iar sufletul meu şi trăirile mele se regăsesc în ea. Le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine în tot acest timp şi m-au susţinut necondiţionat. Vă iubesc şi aşteptam cu nerăbdare să împărtăşesc cu voi această piesă minunată”, a declarat Roxen, odată cu risipirea emoţiilor legate de alegerea melodiei.

 

Videoclipul, regizat de Bogdan Păun, este centrat pe Roxen şi sentimentele sale, portretizate de către artişti de dans contemporan. Povestea din spatele clipului este aceea a unei fete singure, care se luptă cu interiorul ei, cu stările ce-i sunt controlate de mediul exterior. Cu toate că este în permanenţă înconjurată de temeri, care deţin controlul asupra ei, artista reuşeşte să se elibereze de ele, recâştigă controlul şi devine din ce în ce mai puternică şi încrezătoare în forţele sale.

„În clip, am încercat să redăm cât mai bine mesajul piesei şi să ţinem foarte mult cont de faptul că este unul personal pentru Roxen. Mă bucur de fiecare dată când lucrăm împreună şi mai ales că am reînceput treaba pentru Eurovision. Ne place foarte tare ce a ieşit şi sperăm că şi vouă”, a spus Bogdan Păun.

Modifică Setările