Actorul Nick Cordero a murit la 41 de ani, din cauza COVID-19, după 95 de zile în spital

6 iulie 2020   Lifestyle

Coronavirusul mai face încă o victimă din lumea celebrităţilor. Este vorba despre Nick Cordero, actorul cunoscut pentru apariţiile din musicalul „Bullets Over Broadway”. După 95 de zile petrecute în spital, el s-a stins din viaţă. 

Nick Cordero era un actor de origine canadiană, destul de cunoscut pe Broadway. Din păcate, el a murit din cauza coronavirusului la doar 41 de ani. Anunţul a fost făcut de soţia lui, Amanda Kloots. Actorul a luptat 95 de zile cu virusul, din cauza căruia a pierdut un picior.

„Dumnezeu are acum încă un înger. (...) Iubitul meu soţ a murit în această dimineaţă. A părăsit lumea înconjurat de familia care l-a iubit şi care s-a rugat pentru el”, scris ea în mediul online duminică. Se pare că Nick Cordero a suferit timp de 95 de zile din cauza infecţiei cu coronavirus, iar în urma complicaţiilor bolii i-a fost amputat un picior.

În cele trei luni petrecute în spital, actorul a trecut prin chinuri mari, starea lui s-a înrăutăţit, ba chiar în luna aprilie i-a fost amputat piciorul din cauza unei complicaţii. De-a lungul zilelor, au apărut şi alte probleme: mini-accidente vasculare cerebrale, cheaguri de sânge, septicemie, traheostomie şi un implant de stimulator cardiac temporar.

Nick Cordero a stat mai multe săptămâni şi în comă. Din păcate, în luna mai s-a trezit, dar nu a mai putut duce prea mult lupta cu temutul virus: „Plămânii lui Nick au fost puternic afectaţi. Arătau de parcă ar fi fumat timp de 50 de ani, atât de afectaţi erau”, a mai spus Amanda Kloots, soţia. 

Actorul de 41 de ani avea împreună cu soţia sa un băieţel de numai un an, pe nume Elvis. 

Foto: Facebook, Profimedia

Mai multe