Actrița care n-are nimic de ascuns. A făcut urările de Revelion goală pușcă

3 ianuarie 2024   Lifestyle

Când te simți atât de bine în pielea ta, încât te gândești că este super OK să te arăți lumii de Anul Nou goală pușcă. Superba șatenă le-a dat palpitații fanilor săi, ca să înceapă anul... antrenant.

Ba mai mult, în dreptul sânilor săi, a pus artificii, printr-o simplă editare foto. Starul HOT din serialul ”The Real Housewives of Beverly Hills” a considerat că cel mai bine întâmpină anul în ... costumul Evei.

Nimic de obiectat, Lisa Rinna arată spectaculos! Să nu uităm că această actriță americană a împlinit vara trecută 60 de ani. Românii probabil că și-o amintesc mai bine din serialul Melrose Place, unde făcea furori. Vedeta este căsătorită cu Harry Hamlin și a mărturisit nu de puține ori că au o viață sexuală condimentată.

Actorul în vârstă de 72 de ani a recunoscut acum doi ani că nu are probleme erectile, aşa că se poate bucura încă de un sex grozav cu soţia sa, Lisa. „Nu am această problemă”, i-a spus Hamlin lui Andy Cohen într-o conversaţie sinceră, publicată de Interview Magazine.

Starul anilor '80 a mărturisit, de asemenea, că nu a luat niciodată „pilula albastră”, referindu-se la Viagra, medicamentul popular pentru disfuncţia erectilă. Deşi Hamlin este căsătorit cu Rinna din martie 1997, el recunoaşte că a avut întotdeauna o slăbiciune pentru femeile frumoase. “Am fost extrem de norocos. Am avut relaţii minunate cu o mulţime de femei foarte frumoase”, a adăugat starul „Ei bine, nu cu multe. M-am căsătorit cu aproape toate cu care am făcut dragoste. Le pot număra pe degetele de la mâini”.

Lisa Rinna a publicat urarea sa incendiară la începutul anului și le-a transmis fanilor săi: ”Începe din nou, de la 0!”.

Un imbold așadar pentru prospețime, pentru nou și pentru bucuria primirii noului. E adevărat, diva are un aspect fabulos, însă nu se datorează doar naturii, căci Lisa Rinna a trecut prin câteva intervenții estetice. Lisa Rinna a vrut să fie în trend cu fetele care și-au mărit buzele, apelând la silicon. După intervenții repetate, gura ei a căpătat celebrul aspect de „cioc de rață“ și, în timp, buza superioară a început să se deformeze și să cadă. Într-un moment de sinceritate, actrița a recunoscut că a greşit atunci când a decis să îşi corecteze atât de mult faţa și și-a micşorat buzele. „Am fost nebună că le-am atins. La început, însă, totul a fost minunat“, a spus ea cu regret. Însă, chiar dacă și-a promis că va renunța la silicon, botoxul rămâne dependența ei vădită.

Foto: Instagram

Mai multe