Adela Popescu, noua solistă DJ Project

29 decembrie 2011   Lifestyle

Adela Popescu se întoarce la muzică cu un nou proiect: va cânta cu Dj Project, alaturi de care a susţinut deja primele concerte în acest weekend

Adela Popescu se întoarce la muzică cu un nou proiect: va cânta cu Dj Project, alaturi de care a susţinut deja primele concerte în acest weekend, la Sfântu Gheorghe şi la Focşani.

"Dj Project este o trupă care îmi place foarte mult, îi ascult de când s-au lansat, ştiu toate piesele. Simt că aceasta este cea mai firească colaborare pe care puteam să o am în acest moment", spune Adela.

"Cu mai bine de o lună în urmă am fost înştiinţaţi de Giulia că este însărcinată. Am început de atunci să căutam o voce care să ne placă, să se potrivească cu amprenta vocală a acestui proiect, dar mai presus de acestea să aibă o imagine curată, să se legitimeze prin muzică şi nu prin alte artificii de imagine. Printre persoanele cu care am discutat a fost şi Adela Popescu, ne-am întâlnit, am stat de vorbă, am mers la studio, ea îşi dorea, noi o plăceam, vocea se potrivea, avea calităţile vocale necesare, inclusiv o buna prestaţie live, aşa încăt iată că Adela Popescu este pentru cel puţin un an noua solistă Dj Project", a declarat Emil Burloi, managerul trupei Dj Project.

Mai multe