“Alege-ţi perechea norocoasă!” cu Antonia

18 noiembrie 2013   Lifestyle

După ce pe 10 octombrie, la Oradea, a avut loc evenimentul de lansare a campaniei "Alege-ti perechea norocoasa"!, seria evenimentelor Benvenuti a continuat cu noi concerte în Sun Plaza Bucuresti şi Iulius Mall Cluj

După ce pe 10 octombrie, la Oradea, a avut loc evenimentul de lansare a campaniei "Alege-ti perechea norocoasa"!, seria evenimentelor Benvenuti a continuat cu noi concerte în Sun Plaza Bucuresti şi Iulius Mall Cluj.

Antonia, imaginea Benvenuti, a fost de fiecare prezentă, susţinând concerte care au incins atmosfera. Numeroşii fani s-au putut delecta cu fabuloasa colecţie de toamnă iarnă Benvenuti şi cu cele mai în vogă piese ale momentului.

Mult ritm, mult fashion, multa muzică excelentă şi o prezenţă de neuitat, Antonia, acestea au fost, încă o dată, ingredintele de succes ale unor evenimente Benvenuti.

Evenimentele fac parte din turneul de promovare a celei mai recente campanii Benvenuti: “Alege-ţi perechea norocoasă!”, campanie care îţi poate aduce unul din cele trei Mini Cooper.

Dacă vrei sa afli cum şi unde o mai poţi vedea pe Antonia în concert alături de Benvenuti, urmăreşte pagina noastră de Facebook/Benvenuti Romania.

Mai multe