Ana Maria Georgescu, la Vocea României: „Ai fost tratată cu o «nesimţitorie» crasă“ Vezi cine a spus asta!

10 noiembrie 2014   Lifestyle

Vinerea trecută, Ana Maria Georgescu, artista care devenea vedetă în adolescenţă cu piesa "Ochii Tăi", a fost eliminată din concursul "Vocea României". Cântăreaţa a intrat la duel cu Alina Anuşca, o tânără din trupa de

Vinerea trecută, Ana Maria Georgescu, artista care devenea vedetă în adolescenţă cu piesa "Ochii Tăi", a fost eliminată din concursul "Vocea României".

Cântăreaţa a intrat la duel cu Alina Anuşca, o tânără din trupa de backing vocals a lui Smiley, cel care le era celor două şi mentor în emisiune. Fetele au cântat piesa "Unwritten", a Natashei Bedingfield, iar Smiley a salvat-o pe Alina, considerând că aceasta îşi doreşte să muncească mai mult.

După emisiune, mulţi s-au arătat contrariaţi de subiectivismul lui Smiley şi de faptul că niciunul dintre ceilalţi trei antrenori n-a vrut-o pe Ana în chipa lor.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

by

.

În rubrica sa permanentă din cadrul publicaţiei Click, Scrisorile lui Stanca, jurnalistul George Stanca şi-a exprimat, la rândul său, dezaprobarea faţă de ce s-a întâmplat.

„M-ai impresionat la proba în orb. Aproape că nu te-am recunoscut. Fiindcă atunci când ai câştigat Mamaia aveai 16 ani. Erai un copil uluitor. A mai trecut ceva vreme. Apoi, este sigur, tu ai vrut să te re-impui. La «Vocea». Rebrenduire. Te-ai perfecţionat. Ai crescut. Ai evoluat. Şi de-odată observ că această maturizare devine o anatemă, un stigmat. Povară. Ai fost tratată cu o «nesimţitorie» crasă. Cu rea voinţă….«Ce mai caută, bă, şi asta aici?» Lucru care mi s-a părut moralmente oribil. Jegos. De altfel, mă uitam la ei, la juraţi, cum stăteau cu nasu-n desk, când să-ţi deie ultima şansă. Ai fost o fraieră. Trebuia să nu accepţi. Când ai văzut că nu eşti dorită de antrenorul tău, trebuia să pleci brusc…»

Citeşte aici restul editorialului!

Mai multe