Un nou divorț neașteptat în showbiz! Anca Neacșu s-a despărțit de soț: "Fiecare pe drumul lui"

12 mai 2022   Lifestyle

Își separă drumurile după 10 ani de căsătorie și multe declarații de dragoste. Anca Neacșu, fosta componentă a trupei A.S.I.A, renunță la mariajul pe care și l-a dorit atât de mult.

“Da, este adevărat. De acum înainte, fiecare pe drumul lui. Am decis amândoi că așa este mai bine. Am fost căsătoriți 10 ani. Atât am de comentat”, a mărturisit Anca Neacșu la Antena Stars.

Solista promite să spună tot adevărul despre ruptura de Serkan Yaman atunci când va reuși să depășească acest episod.

“Culpă este comună. Asta e, a durat 10 ani. Nu aș fi vrut să se afle încă, aș fi preferat să anunț eu despărțirea. Trebuie să mă liniștesc puțin, acum sunt chiar pe punctul să plec într-un weekend lung, cu concerte, în Moldova. Când voi reveni, după ce mă voi liniști, voi explica ce s-a întâmplat”, a spus Anca Neacșu pentru Fanatik.

Povestea lor părea una fără sfârșit, dar, la un moment dat, filmul s-a rupt. Artista a făcut mult timp naveta între România  și Turcia, unde soțul ei are afaceri, iar anul trecut cei doi și-au ridicat casa visurilor în Dobroești. Se iubeau și păreau că nu mai au obstacole de depășit. Ba mai mult, artista nu contenea să  vorbească despre surprizele cu care soțul ei o copleșește.

Relația dintre Anca și Yaman a trecut și la început prin ape tulburi.  Atunci s-a spus că omul de afaceri turc și-a părăsit soția pentru că se îndrăgostise de artistă. Au făcut însă totul  pentru a fi împreună, iar povestea care începuse abrupt, cu multe acuzații, părea să curgă frumos înainte. Până când destinul a decis altceva.

Mai multe