Andreea Bănică, din nou „Sexy“

29 martie 2011   Lifestyle

Dacă „Samba“ a fost anul trecut cea mai difuzată piesă din Bulgaria, iar „Love In Brasil“ este în continuare power-play-ul cluburilor din România şi nu numai, Andreea continuă seria hit-urilor şi lansează „Sexy“.

Dacă „Samba“ a fost anul trecut cea mai difuzată piesă din Bulgaria, iar „Love In Brasil“ este în continuare power-play-ul cluburilor din România şi nu numai, Andreea continuă seria hit-urilor şi lansează „Sexy“. „Piesa a fost produsă de Play & Win şi lansată iniţial de ei pe online, în urmă cu un an, sub un alt nume. Nu a fost niciodată promovată ca single şi am hotărât împreună să o refacem. Băieţii mi-au spus că mi se potriveşte, iar mie mi-a plăcut mult. Câteva părţi au rămas la fel, altele sunt complet noi... Sper să vă placă şi vouă!“, a declarat Andreea Bănică.

vezi aici galeria foto

În ultimele luni, artista a susţinut numeroase concerte în afara graniţelor României. În paralel, la începutul acestui an, ea a lansat un album „Best Of“ împreună cu casa de discuri Cat Music. Acesta conţine 13 hituri şi două remixuri şi poate fi cumpărat din magazinele de specialitate din ţară, dar şi online.

Ascultă aici noua piesă „Sexy“:

Foto: Cat Music

Mai multe