Andreea Bănică lansează un featuring cu rapperul Balkan

8 noiembrie 2017   Lifestyle

Frumoasa artistă continuă colaborarea de succes cu hitmaker-ul Laurenţiu Duţă, care a compus şi produs piesa "Ce vrei de la mine?" în studioul lui, alături de Sergiu Buta şi Florin Balcan.

Videoclipul, în regia lui Alex Ceauşu, redă în imagini look-ul spectaculos, dar şi atitudinea sexy şi provocatoare a Andreei. Deşi a dat naştere băieţelului ei, Noah-Andrei, acum mai puţin de un an, frumoasa artistă se află într-o formă fizică de invidiat. În plus, diva îşi uimeşte fanii în cel mai recent clip al său cu o altfel de tunsoare şi o energie debordantă.

“În clip este total diferit faţă de cum este pe scenă. Personajele trebuie să se potrivească perfect cu mediul ce le înconjoară, iar atitudinea contează cel mai mult pentru ca, în final, asta este surprins pe camera. La un moment dat, am luat microfonul şi am început să-i îndemn pe dansatori să fie veseli, să aibă atitudine. Oamenii trebuie să arate bine în locaţie, să se potrivească cu tot ce este în jurul lor, iar atitudinea contează cel mai mult. Sper foarte mult să vă placă! Aştept să-mi scrieţi părerile voastre pe pagina mea oficiala de Facebook", declară Andreea.

"Andreea Bănică este o artistă pe care o apreciez foarte mult şi mă bucur că am colaborat cu ea pentru această piesă. Îmi place ce a ieşit, am format o echipă şi simt că ne-am completat pentru această colaborare”, adaugă Balkan.

Mai multe