Andreea Perju, într-o formă de zile mari după intervenția suferită. Vedeta a reușit să își împlineasă un mare vis

18 octombrie 2022   Lifestyle

Andreea Perju arată tot mai bine după intervenția suferită.

Vedeta a apărut la evenimentul Marks & Spencer din mall Băneasa într-o formă de zile mari. Andreea, care a reușit să scape de câteva kilograme, asta după ce a renunțat să mai bea cafeau cu lapte, s-a arătat interesată de noile colecții de lenjerie. Ba mai mult, frumoasa blondă recunoaște că, de curând,a reușit să își împlinească un mare vis: și-a achiziționat o casă.

“Mereu am visat să am o casă. O casă a mea unde să mă simt ACASĂ și, probabil, le-am transmis și fetițelor acest vis că dorințele lor au început să se îndrepte spre asta. N-o să mint, de ani de zile tot strâng , și strâng și iar strâng. Uneori am și clacat, exemplu începerea războiului. O săptămână nu m-am putut ridica din pat. Pe lângă faptul că mă gandeam la cei asupriți, m-a dărâmat când am văzut cum a bubuit iar piața imobiliară. Eram iar departe de vis dar am mers mai inainte că nu aveam încotro . Septembrie a fost ca o shaorma cu de toate, zile în care spuneam ‘Mulțumesc” și zile când spuneam “O să fie bine”. Și iată că, printr-o minune și o așezare a planetelor, tot în Septembrie mi s-a invit această ocazie pe care nu aveam cum s-o ratez. Nu va fi ușor dar sunt pregătită pentru ce urmează. De joi, 13.10.2022, am început un nou proiect care se numește ACASĂ”, spune Andreea.

Actrița a trecut printr-o intervenție complicată la sân. Vedeta a recunoscut că a amânat un timp operația. “Gata, a trecut dar o să vă povestesc un pic despre episodul meu că poate vă ajută să conștientizați că e important să mergeți la controale periodice, să țineți sub control și să vă ascultați instinctul atunci când vine momentul să acționați.

De 8 ani țineam sub control un adenom la sânul stâng care, din păcate, în ultimul an, din cauza stresului si dezechilibrului hormonal, a mai dezvoltat 2 “frați” . În Octombrie am zis TREBUIE să fac ceva dar , româncă fiind, am tot amânat momentul deoarece sănătatea o punem pe locul 100 și mereu găsim situații care au întâietate.

Nu-s mândră de asta dar câți dintre voi vă regăsiți în descrierea mea?”, spunea Andreea.

“Au mai trecut 9 luni și “domnul” s-a înmulțit și a și crescut la aproximativ 3 cm. După ultima ecografie am zis e momentul să acționez. Am vorbit cu doi medici doctori ( Fabian Gurău - medic estetician și Florin Georgescu medic chirurg ) medici din noua generație , pasionați de meseria lor și atenți la nevoile pe care le aveam, și am făcut pași siguri spre intervenție. Am ales clinica și totul a decurs ca la carte. Fără bartere, fără reclame ascunse doar cu gândul la fetițele mele și la faptul că sunt un exemplu pentru ele.

Le-am explicat ce urmează să se întâmple, de ce am ales așa și cât suntem de norocoase că medicina a evoluat atât de mult încât putem opri dezvoltarea unei posibile boli printr-o intervenție chirurgicală și că asta ne va liniști psihicul care e prietenul sau dușmanul nostru, depinde mult de situație. Cred că o minte sănătoasă și pozitivă ajută corpul să rămână în armonie”.

Mai multe