Anunțul făcut de Steven Spielberg: "Am evitat povestea asta încă de când aveam 17 ani"

11 ianuarie 2023   Lifestyle

Steven Spielberg a fost desemnat cel mai bun regizor la ceremonia Globurilor de Aur de marți seara, a noua victorie din cariera sa. Dar, a dezvăluit el pe scena de la Beverly Hilton, călătoria lui pentru a deveni cel mai de succes regizor de la Hollywood nu a fost întotdeauna liniară.

Steven Spielberg își spune propria poveste în filmul The Fabelmans. Faimosul regizor a recunoscut la gala Globurilor de aur că nu a avut până acum curajul să facă asta.

''Am evitat povestea asta încă de când aveam 17 ani. Mi-am pus o mulţime de obstacole. Am inclus povestea fragmentar de-a lungul întregii mele cariere, dar nu am avut niciodată curajul să abordez subiectul în mod direct'', a spus regizorul.

“Și soția mea Kate (Capshaw) spunea mereu: „Trebuie să spui asta”. În timpul pandemiei nu știam dacă vreunul dintre noi va mai avea șansa de a spune din nou vreuna dintre poveștile noastre”. Lumea mă consideră o poveste de succes şi oamenii cred că suntem aşa cum ne percep ei - pe baza informaţiilor pe care le au.

Dar nimeni nu ştie cu adevărat cine suntem până când nu avem suficient curaj să spunem tuturor cine suntem. Mi-a luat o grămadă de timp să încerc să-mi dau seama cum aş putea să-mi spun povestea. Când aveam 74 de ani mi-am zis: <<Ar fi bine să o faci acum!>>'', a mai spus Steven.

Mai multe