Arnold Schwarzenegger vrea să revină pe ecrane

28 octombrie 2010   Lifestyle

„I'll be back!“ („Mă voi întoarce!“) e promisiunea pe care cunoscutul actor al filmelor de acţiune o făcea în primul film „Terminator“ şi care a devenit o marcă personală a starului. Acum, ea tinde să devină şi motto-ul celui care, deşi a renunţat la actorie pentru politică, îşi doreşte să revină în atenţia publicului.

„I'll be back!“ („Mă voi întoarce!“) e promisiunea pe care cunoscutul actor al filmelor de acţiune o făcea în primul film „Terminator“ şi care a devenit o marcă personală a starului. Acum, ea tinde să devină şi motto-ul celui care, deşi a renunţat la actorie pentru politică, acum îşi doreşte să revină în atenţia publicului.

Supranumit „The Governator“, după ce a devenit guvernatorul statului american California pe 7 octombrie 2003, Arnold Schwarzenegger (63) va fi eliberat din funcţie săptămâna viitoare, după şapte ani de mandat. El şi-a anunţat intenţia ca, şi după ce nu va mai fi guvernator, să susţină o serie de conferinţe, să scrie o carte şi să sprijine cauza ecologistă.

Însă, cele mai recente sondaje arată că Schwarzenegger este mai apreciat ca actor, decât în rol de politician, din cauza faptului că rata şomajului e extrem de ridicată în California, stat care a înregistrat şi a unui imens deficit bugetar.

În acest sens, Arnold a anunţat că s-a întâlnit recent cu James Cameron, cel care a regizat primele două filme ale seriei „Terminator“, şi că ia în considerare posibilitatea unei noi colaborări. Totul depinde însă de uşurinţa cu care actorul se va reacomoda pe platouri: „Nu ştiu dacă mai am răbdare să petrec atât de mult timp pe platourile de filmare şi să fac un film în trei luni“, a declarat el.

Foto: Northfoto

Mai multe