Cele mai frumoase coafuri de vedetă: copiază-le look-ul hollywoodian!

22 ianuarie 2015   Beauty

Anul acesta, vedetele au ales coafuri lejere pentru apariţia pe celebrul covor roşu. Naomi Watts: Acest bob mediu a ajutat-o să pună foarte bine în valoare corsetul şi colierul casei Bvlgari, buclele lejere fiind o alegere în trend.

Anul acesta, vedetele au ales coafuri lejere pentru apariţia pe celebrul covor roşu.

Naomi Watts

Acest bob mediu a ajutat-o să pună foarte bine în valoare corsetul şi colierul casei Bvlgari, buclele lejere fiind o alegere în trend.

Salma Hayek

Deşi blamată pentru alegerea acelei flori drept accesoriu, look-ul său exotic, cu bucle ample, nu a fost unul nepotrivit. Cerceii în formă de pană au fost, totuşi, prea mult.

Jessica Chastain

Culoarea o avantajează, iar părul a fost perfect ondulat şi coafat într-o parte. Accesorizarea cu cerceii tip candelabru a fost de efect.

Katie Holmes

A avut o apariţie specială, cu o coafură aparent banală, dar foarte inspirată în combinaţie cu acel corset.

Reese Witherspoon

Mai simplu şi mai elegant nu se putea. Nuanţa perfectă pentru ea şi stilul lejer au pus-o foarte bine în valoare şi i-au dat un aer adolescentin.

Jennifer Lopez

Coafura cu volum este preferata ei, iar de această dată a ales stylingul tapat, în stilul anilor ’60. Machiajul şi cerceii au pus foarte bine în evidenţă acest look.

Heidi Klum

Buclele lejere par a fi must–wear la Globurile de Aur. Iar Heidi a ales să le poarte din nou pentru a-i garanta o apariţie impecabilă.

foto: guliver/getty images

Mai multe