Cele mai frumoase manechine din România

12 februarie 2016   Beauty

Despre femeile din România s-a tot vorbit ca fiind unele dintre cele mai frumoase femei din lume. Frumuseţea este, deci, o comoară a ţării noastre şi ar trebui să ne mândrim cu cele mai frumoase manechine din România.

Diana Moldovan şi Irina Lăzăreanu,douădintre manechinele faimoase din România

Cele mai frumoase manechine din România – frumoasele românce cunoscute în întreaga lume

Mădălina Ghenea, fosta iubită alui DICaprio şi Gerard Butler

Mădălina Ghenea este născută pe 8 august 1987 în Slatina, judeţul Olt. După ce a participat la emisiunea Tip Top Minitop, aceasta s-a lansat într-o carieră în domeniul modei şi cinematografiei de timpuriu.  Mădălina este cunoscută la nivel internaţional, a fost iubita lui Leo DiCaprio şi a lui Gerard Butler, trăieşte în străinătate şi este imaginea companiei de telefoane italiene, Tre-Italia.

Elena Băguci trăieşte la New York

Elena Băguci s-a născut într-o comună din judeţul Călăraşi, într-o familie modestă, dar la 14 ani a cucerit lumea cu frumuseţea şi talentul său. Elena a defilat pentru cele mai cunoscute case de modă, precum Versace, Gucci, Chanel, Jean Paul Gautier sau Lacroix. A apărut în pictoriale ca Vogue sau Grazia. Trăieşte din 2005 la New York.

Cele mai frumoase manechine din România – Diana Moldovan a fost imaginea cosmeticelor YSL

Diana Moldovan, imaginea unor case de modă recunoscute

Diana Moldovan este un alt fotomodel foarte cunoscut în lumea întreagă. A prezentat pentru Dolce&Gabbana, Dior, Marc by Marc Jacobs, Guy Laroche, Kenzo şi altele. A apărut în editoriale pentru Numero, Vogue Brazilia, Spania, Paris, Elle, Germania. Născută pe 13 martie 1987, Diana şi-a început cariera în modă în 2006, ca în 2010 să ajungă imaginea liniei de cosmetice Yves Saint Laurent şi imaginea liniei vestimentare Victoria Secret.

Diana Dondoe s-a lansat în lumea modei în 2002 prin Giani Portamn şi a prezentat pentru Prada, Miu Miu şi Balenciaga pentru început. Apoi, a apărut în calendarul Pireli şi în pictoriale din Vogue,W, i-D. Născută la Craiova pe 22 decembrie 1982, fotomodelul a fost de-a lungul carierei sale imaginea celor mai mari case de modă din lume: Prada, Jean Paul Gautier, Moschino, Oscar de la Renta şi La Perla.

Cele mai frumoase manechine din România – case de modă recunoscute angajează fotomodele românce

Catrinel Menghina pozează pentru bijuteriile semnate David Yurman

Catrinel Menghina a câştigat Modelul anului 2002 în România, ca mai apoi să ajungă în pictoriale din FHM, Maxim, Sports Illustrated, Cosmopolitan. A urmat apoi o carieră plină de succes, a prezentat pentru multe case de modă, a fost imaginea Emporio Armani Underwear în toată lumea. Catrinel a mai colaborat şi cu Bruno Manetti, Calzedonia, Lise Charmel. S-a născut la 1 octombrie 1985 şi în prezent locuieşte la Milano.

Andreea Diaconu

Andreea Diaconu a intrat în lumea modei la o vârstă fragedă şi a devenit imaginea campaniei publicitare YSL pentru parfumul ASIA. A prezentat apoi pentru marile case de modă, precum Vogue, Teen Vogue sau Harper’s Bazaar.

Irina Lăzăreanu a emigrat în Canada alături de familia ei şi a devenit cunoscută pe întreg mapamondul pentru prezentările de la cele mai mari case de modă: Emilio Pucci, Balenciaga, Chanel, Christian Lacroix, Fendi.

Mai multe