Christina Aguilera, greu de recunoscut pe scena AMA. Artista şi-a injectat buzele!

20 noiembrie 2017   Beauty

Duminică, Christina Aguilera (36) a urcat pe scena Media Music Awards pentru un moment emoţionant, tribut pentru regretata Whitney Houston. Însă ceea ce trebuia să fie un moment muzical de excepţie s-a transformat destul de rapid într-unul ridiculizat din cauza aspectului atât de diferit al artistei.

A interpretat o melodie de-a regretatei Whitney Houston

Cei prezenţi la Media Music Awards, dar şi cei care au urmărit online show-ul, au creat o adevărată isterie pe reţelele de socializare în timpul interpretării artistei de 36 de ani. Aceştia au atras atenţia asupra faptului că aspectul fizic al Christinei Aguilera a suferit transformări, şi nu sunt tocmai unele de bun augur.

Artista a afişat un look diferit

Mulţi i-au reproşat acesteia că fillerele pe care şi le-a făcut la nivelul buzelor i-au schimbat aspectul acestora şi tot momentul a fost unul straniu, dat fiind faptul că fizionomia cântăreţei a fost atât de ciudată în timpul interpretării. ”Sună bine, dar ar trebui să înceteze să-şi mai injecteze buzele”, ”De-abia poate deschide gura din cauza acestor injecţii în buze”, ”Nu ştiu dacă ar trebui să mă concentrez asupra vocii ei minunate sau asupra fillerelor îngrozitoare pe care şi le-a făcut în buze”, au fost doar câteva dintre reacţiile internauţilor.

Fanii au fost impresionaţi, însă, de interpretarea ei

Alţii au mers mai departe cu acuzele şi au comparat-o pe Christina Aguilera cu Meg Ryan şi cu Melanie Griffith, două actriţe care sunt victimele operaţiilor estetice nereuşite.

A purtat un outfit all-black

Cât despre ţinuta purtată de Christina, rochia neagră, lungă, din satin, i-a venit bine şi i-a mascat cu succes kilogramele în plus cu care a rămas după cele două sarcini. Artista şi-a accesorizat ţinuta cu o pereche de cercei argintii şi inele supradimensionate.

foto: Getty Images

Mai multe