Cu ce cicatrice urâtă a rămas Melanie Griffith după operaţia la nas!

8 februarie 2018   Beauty

În urmă cu puţin timp, celebra actriţă în vârstă de 60 de ani a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de îndepărtare a unui carcinom. Operaţia i-a salvat viaţa, însă i-a lăsat urme vizibile pe faţă.

Aşa arată după cea mai recentă intervenţie

Miercuri, Melanie Griffith a fost prezentă la Vienna Opera Ball, în Austria. Acolo, actriţa a fost văzută pentru prima dată în multe luni fără bandajul de pe nas, care ascundea urmele intervenţiei la care a fost supusă în urmă cu câteva săptămâni.

Cu o cicatrice evidentă, Melanie a părut, însă, binedispusă şi energică în timpul conferinţei de presă din Austria. Folosindu-se de make-up, actriţa de 60 de ani a încercar să ascundă cicatricea rămasă după intervenţia de îndepărtare a carcinomului.

Aşa arăta în urmă cu câteva luni, după o primă operaţie la nas.

Amintim că presa internaţională a titrat că actriţa a fost diagnosticată cu cancer de piele, într-un stadiu incipient, şi s-a supus unei intervenţii chirurgicale pentru a îndepărta ţesutul canceros. Momentan, Melanie Griffith n-a comentat aceste zvonuri, deşi, în trecut, a recunoscut că s-a luptat cu cancerul.

foto: SplashNews, Gettyimages

Mai multe