Cum a slăbit Beyoncé în 22 de zile? Vezi cum arată noua ei dietă!
Vedeta de culoare nu este genul care să-şi ascundă trupul „smoking hot“, mai ales când are toate motivele (şi cu ce!) să se afişeze în toată splendoarea. Şi are, credeţi-ne, căci vedeta este mai suplă şi tonifiată ca niciodată, dacă ar fi să
Beyoncé: 58 kg | 1,67 m
Vedeta de culoare nu este genul care să-şi ascundă trupul „smoking hot“, mai ales când are toate motivele (şi cu ce!) să se afişeze în toată splendoarea. Şi are, credeţi-ne, căci vedeta este mai suplă şi tonifiată ca niciodată, dacă ar fi să judecăm după cele mai recente fotografii ale ei în costum de baie. Totul se datorează regimului alimentar vegan, adoptat atât de ea, cât şi de soţul Jay-Z, după naşterea fiicei lor, Blue Ivy, în 2013, în urma căruia atât doamna, cât şi domnul Carter au slăbit văzând cu ochii. Dar nu vorbim chiar despre un stil de viaţă vegan, ci mai degrabă despre un program de slăbire, cu durata de 22 de zile, creat de instructorul personal al divei, Marco Borges, şi care se numeşte chiar aşa: „22-Day Vegan Challenge“.
Ce găsim, aşadar, în meniul lui Beyoncé (33) ? Ingrediente organice pe bază de plante, legume şi fructe. Ce este interzis? Soia, lactate şi orice conţine gluten. Ideea acestui program pare, la o primă vedere, simplă: ai nevoie de 21 de zile pentru a-ţi forma un obicei alimentar benefic sau a scăpa de unul nociv, iar în a 22-a zi noua ta dietă devine o rutină. Beyoncé însăşi mărturiseşte că acest plan alimentar a ajutat-o să scape rapid de kilogramele în plus, în timp ce pielea i-a devenit mai fermă şi mai netedă.
2 exemple de meniu à la Beyoncé
Mic dejun: Budincă cu seminţe de chia şi vanilie şi o porţie de fructe de pădure
Prânz:Salată de varză roşie cu măr verde şi susan şi un cartof copt
Gustare: Un sfert de ceaşcă de hummus cu seminţe de cânepă şi legume proaspete (morcovi, ţelină, ardei gras)
Cină: Salată verde cu fasole neagră şiquinoa cu sos de chimion.
Desert: Ciocolată neagră
2
: Un smoothie cu lapte de migdale, o banană, 1-2 linguri de unt de migdale şi o ceaşcă cu vârf de plante cu frunze verzi (spanac, kale)
Prânz: O tortilla din făină de orez brun cu un sfert de ceaşcă de humus de cânepă, ardei gras, felii de castraveţi şi o mână de verdeaţă. Serviţi cu o salată medie.
Gustare: Mere, banane, pepene, fructe de pădure sau orice alt fruct
Cină: Paste din dovlecel zucchini cu roşii cherry, cartof dulce, busuioc şi seminţe de cânepă.
: Spumă de banane
foto: hepta, guliver/splash news/getty images, photoland/wenn.com, instagram, www.123rf.com, shutterstock