Cum arată Eva Longoria la o lună după ce a devenit mamă? E în vacanţă cu familia!

31 iulie 2018   Beauty

N-a trecut decât o lună şi câteva zile de când Eva Longoria (43) a auzit glasul copilului ei pentru prima dată. Actriţa îşi trăieşte maternitatea departe de lumina reflectoarelor, însă nu a rupt contactul şi cu fanii internauţi. Iată ce le-a dezvăluit!

Eva Longoria e în vacanţă

De când l-a adus pe lume pe micuţul Santiago Enrique (19 iunie), Eva s-a bucurat de intimitate şi linişte. Acum, starul din ”Neveste disperate” a plecat să se relaxeze într-o vacanţă exotică, unde, presupunem, e însoţită de către partenerul ei de viaţă şi tatăl copilului ei, Jose Anton Baston.

Aşa arată la o lună după naştere

De acolo, starul în vârstă de 43 de ani a postat mai multe imagini, arătându-le fanilor internauţi cum se distrează în prima vacanţă de când a devenit mămică. În una dintre imagini o vedem bucurându-se de soare pe o barcă, iar în altă o vedem pe plajă, pe o placă de surf, pesemne vrea să reintre în formă cât de curând.

Prima poză cu Santiago, fiul ei

De nevăzut a fost, însă, micuţul Santiago Enrique, aşadar presupunem că l-a lăsat în grija bonei acasă, în Los Angeles, în timp ce ea şi soţul ei au parte de o vacanţă romantică. Drăguţ, nu?

Mai multe