E sexy, dar nu se înscrie în trendul fetelor slabe. Cum arată Lady Gaga în costum de baie

3 iulie 2018   Beauty

De la lansarea ei în muzică şi până în prezent, artista a surprins publicul cu stilul ei vestimentar excentric, dar şi cu look-urile fanteziste abordate. Au fost, însă, şi momente în care Lady Gaga a dezamăgit. Acum şase ani, artista se lupta cu kilogramele în plus, silueta ei fiind complet schimbată faţă de cea care o afişează în prezent.

Lady Gaga are o siluetă de invidiat

Din fericire, imediat după despărţirea de logodnicul Taylor Kinney, Lady Gaga a acordat mai multă importanţă imaginii şi sănătăţii sale, reuşind să topească toate kilogramele în plus. În prezent, artista arată nemaipomenit, bucurându-se de o siluetă sexy şi fit. Cu toate acestea, Lady Gaga nu se înscrie în trendul femeilor slabe, artista dorind să promoveze o imagine sănătoasă a frumuseţii feminine.

Nu se înscrie în trendul femeilor slabe, aproape de anorexie

Am avut ocazia s-o admirăm la plajă, zilele trecute, pe când se afla într-o vacanţă în The Hamptons, locul preferat de starurile internaţionale vara. Lady Gaga purta un costum de baie negru, deux-pieces, care-i punea în evidenţă formele voluptuoase. Alături de ea se afla şi logodnicul şi managerul Christiano Carino, de care e de nedespărţit. Ce spuneţi, arată bine Lady Gaga?

Ianuarie 2018.

Îi place să aibă forme voluptuoase

Mai multe