Ileana Badiu, vacanţă şi detox în Bodrum

24 noiembrie 2015   Beauty

Turcia a devenit, de câţiva ani, raiul celor care vor să-şi reintre în ritm şi să-şi purifice organismul. Printre fanii curelor de detoxifiere se numără şi Ileana Badiu, care recunoaşte că are nevoie, din când în când, de acest restart pentru o bună funcţionare a organismului.

"Nu ştiu să mă protejez de stress, după atâţia ani în care am studiat cumva fenomenul... Tot nu reuşesc să-mi ţin emoţiile negative, generate de surse exterioare mie, în frâu... Ce se întâmplă în aceste perioade cu corpul meu este nesănătos - nu dorm bine, încep să mănânc tâmpenii (comfort food îi zice), uneori mă şi îngraş câteva kilograme, "uit" să meditez, n-am timp de nimic şi corpul intră într-o stare de "intoxicaţie". Acela este momentul în care spun stop şi plec la Bodrum-la Lifeco, locul în care se întâmplă miracole pentru sufletul şi trupul meu", a scris Ileana Badiu zilele trecute pe pagina ei de socializare, când tocmai a început un nou program de detoxifiere la Lifeco Bodrum Well-Being Center Bodrum - Türkbükü.

Odată ajunsă acolo, Ileana Badiu a avut, pentru câteva zile, alte priorităţi: "Să tac, să citesc, să mă liniştesc şi să reintru în obişnuinţa de a trăi sănătos după o perioadă lungă şi grea de stres... Asta este exact ceea ce am nevoie să fac acum".

Şi, într-adevăr, se pare că regimul, orele de yoga, briza mării şi prezenţa prietenoaselor pisici au ajutat-o pe Ileana Badiu să-şi recapete echilibrul.

Foto: pagina personală

Mai multe