Kylie Jenner arată total diferit. Şi-a scos acidul hialuronic din buze!

9 iulie 2018   Beauty

A refuzat dintotdeauna să vorbească despre buzele ei mărite, deşi efectul era vizibil. Prima intervenţie şi-a făcut-o la 17 ani, cu acordul părinţilor ei, iar până în prezent a continuat să şi le mărească. Totuşi, odată cu naşterea fiicei ei, Kylie a decis să facă o schimbare în această privinţă.

Aşa arăta Kylie Jenner înainte să-şi scoată fillerele

A decis să-şi mărească buzele, apelând la fillere cu acid hialuronic, la doar 17 ani, fiind foarte nesigură pe aspectul ei fizic. Ani la rând, fanii internauţi i-au reproşat aspectul nenatural al buzelor ei, însă ea n-a recunoscut nicicând a apelat la o astfel de intervenţie, motivând că s-a folosit doar de trucuri de make-up pentru a-şi mări buzele.

Aşa arată Kylie în prezent

Acum, însă, Kylie a surprins pe toată lumea cu un aspect natural al buzelor, scoţându-şi fillerele. Lucru pe care, culmea, l-a şi recunoscut public, atunci când un internaut i-a atras atenţia asupra aspectului ei fizic diferit. ”Arată precum Kylie de odinioară. Nu ştiu cum a reuşit”, a comentat un internaut în dreptul unei fotografii recente cu vedeta. Moment în care Kylie i-a replicat: ”Mi-am scos toate fillerele”.

foto: arhivă, Instagram

Mai multe