Mila Kunis nu mai arată deloc aşa! A renunţat la pletele lungi!

28 iunie 2017   Beauty

A devenit de curând mamă a doua oară, aşa că Mila Kunis a decis să-şi facă o schimbare de look şi să treacă la o altfel de tunsoare, una mult mai uşor de întreţinut, dat fiind faptul că are atât de puţin timp la dispoziţie.

Aşa şi-a purtat părul până acum

Ca orice altă mamă full time, Mila Kunis îşi duce fetiţa la grădiniţă, îi pregăteşte pachetul, o duce la lecţii speciale, în timp ce – evident – fiul Dimitri, în vârstă de doar câteva luni, are nevoie 100% de ea. Desigur, şi tăticul Ashton Kutcher dă o mână de ajutor, însă Milei tot îi rămâne puţin timp al dispoziţie, atâta vreme cât doreşte să nu-şi lase deoparte nici cariera de actriţă.

De aceea, a decis să-şi scurteze din păr şi să renunţe la pletele lungi în favoarea unui bob lung. Actriţa a fost văzută pe străzile din Los Angeles, luni, afişând noul look, despre care – spunem noi – a fost o alegere foarte inspirată.

#MilaKunis is rocking a shorter ‘do just in time for summer! ??☀ (?: Instar)⠀ A post shared by Entertainment Tonight (@entertainmenttonight) on Jun 27, 2017 at 9:58am PDT

#MilaKunis is rocking a shorter ‘do just in time for summer! ??☀ (?: Instar)⠀

A post shared by Entertainment Tonight (@entertainmenttonight) on Jun 27, 2017 at 9:58am PDT

Noua tunsoare o prinde foarte bine pe actriţa de 33 de ani şi a fost o schimbare de look mult aşteptată, dat fiind faptul că-n ultima vreme Mila îşi purta părul lejer pe spate, coafat uşor neglijent. Aşadar, nouă ne place, vouă?

Mai multe