Regimul de detoxifiere al Andreei Marin
Pentru că vrea să fie o soţie frumoasă şi suplă şi n-ar vrea ca toate eforturile ei de-a slăbi să fie în van, zâna a revenit, după Sărbători, la meniul care a readus-o în formă. Vedeta de televiziune a făcut cunoscută dieta ei de detoxifiere pe contul său de socializare.
Pentru că vrea să fie o soţie frumoasă şi suplă şi n-ar vrea ca toate eforturile ei de-a slăbi să fie în van, zâna a revenit, după Sărbători, la meniul care a readus-o în formă.
Vedeta de televiziune a făcut cunoscută dieta ei de detoxifiere pe contul său de socializare.
Fiecare masă este, practic, una lichidă şi constă într-un suc sau o supă de 300 ml.
Dimineaţa se va servi un suc din măr verde, pătrunjel, orz şi spirulină.
Următoarele mese sunt din 2 în două ore, dar nu neaparat cu ochii pe ceas, ci cu aproximatie şi poţi bea mai mult, la nevoie.
Sucurile vor fi făcute din:
- ananas, afine (sau alte fructe de pădure), ghimbir, coriandru (sau busuioc) psyllium (acesta se umflă în stomac şi îţi dă senzaţia de saţietate, de aceea dispare senzaţia de foame);
- ananas, ghimbir, coriandru (sau busuioc), psyllium şi Eco Green Multivit;
- roşii, morcov, sfeclă, coriandru, spirulină, chili şi sare de mare;
Se va consuma apă alcalină cât mai multa posibil, pentru a reechilibra mediul preponderent acid din interiorul nostru.
Apa alcalină se obţine cu adaos de picături de lămâie într-un pahar cu apă plată, pahar de sticlă, nu de plastic (plasticul modifica această calitate a apei), sau adăugam 10 picături speciale pentru obţinerea apei alcaline, care se găsesc pe site-urile cu produse bio. O alta variantă ar fi apă plată cu o linguriţă de bicarbonat.
„Ceea ce fac eu e o detoxifiere mai profundă, cine nu îşi doreşte doar sucuri şi supe pentru cele 6 zile, poate opta şi pentru o dietă uşoară, adică salate, salate de fructe, nuci, seminţe etc., nimic însă care să includă făină sau zahăr. Dar efectul nu e la fel de eficient dacă incluzi mâncare solidă. Cert e că nu am senzaţia de foame şi trebuie să ştiţi că atunci când creierul nostru ne spune că ne e foame, corpului îi e de fapt sete. Deci lichidele pot rezolva la fel de bine «problema» şi ajută mult mai bine la curăţarea colonului, a intestinelor, la eliminarea toxinelor“, scrie ea pe contul său de Facebook.
„Consumul de hrană nu e, însă, totul“, crede Andreea.
„«Curăţarea» trebuie făcută şi la nivelul minţii şi al sufletului, pentru reechilibrarea noastră în adevăratul sens al cuvântului. Mişcarea şi respiraţia corectă sunt necesare, dar nu sportul în exces, care să ducă la epuizare. Recomand mersul în ritm susţinut jumătate de oră în aer liber sau alergarea, yoga, pilates“.
Foto: pagina personală