Roxana Ciuhulescu, schimbare senzaţională de look

1 martie 2017   Beauty

Odată cu venirea primăverii, vedeta de televiziune s-a lăsat pe mâinile iscusite ale stilistului Adrian Perjovschi pentru un hair refresh.

Roxana Ciuhulescu a acceptat provocarea hairstylist-ului Adrian Perjovschi şi şi-a schimbat look-ul în cadrul proiectului “Transformări radicale by Jovsky Studio”, astfel că de vineri are o culoare a părului nouă şi o tunsoare de care îi era foarte dor.

“Sunt momente când simţi nevoia să faci schimbări în viaţa ta, iar unul din aceste momente a sosit. Au trecut 20 de ani de când m-am tuns ultima dată atât de scurt şi mi-am dorit din nou acest look mai tineresc. Aveam nevoie de o schimbare, mi-o doream, eram pregătită încă din octombrie anul trecut şi iată că s-a întâmplat”, spune Roxana Ciuhulescu.

A renunţat la coafura cu care eram obişnuiţi.

Hairstylist-ul Adrian Perjovschi şi Roxana au plănuit demult această schimbare de look şi au căutat împreună referinţe pentru culoare şi tunsoare: “Mă bucur de încrederea deplină a Roxanei. De la început am ştiut sigur că îi va stă foarte bine, mai ales că Roxana este genul de femeie care ştie să poarte orice”, spune Adrian Perjovschi.

Noua coafură o prinde de minune pe Roxana Ciuhulescu.

Roxana Ciuhulescu recunoaşte că a avut emoţii: “Nu e o decizie uşoară să-ţi schimbi aproape radical look-ul, însă atunci când intri pe mâinile unui hairstylist experimentat şi talentat precum Adrian Perjovschi, ai şi încredere că o să arăţi bine. Am avut emoţii, dar sunt fericită de rezultatul obţinut. Este o coafură tinerească, uşor de întreţinut şi numai bună pentru o persoană dinamică şi sportivă că mine.”

Mai multe