Sorin Brotnei (ex-Akcent) a scăpat de chelie cu implant de păr FOTO

22 februarie 2018   Beauty

Pe modelul altor vedete care au apelat la implantul de păr, artistul a recurs la această soluţie pentru a-şi recăpăta podoaba capilară. Iar rezultatele sunt chiar incredibile!

Mihai Trăistariu, Mihai Morar, Dan Helciug, Mihai Albu sunt doar câţiva dintre cei care au ajuns în cabinetul medicului estetician pentru a scăpa de calviţie.

Sorin Brotnei, deranjat la rândul său de părul tot mai rar, a decis să se lase şi el pe mâna doctorului şi să apeleze la un implant de păr. Din fotografiile prezentate de clinica unde el însuşi este director, vedem că intervenţia a avut cele mai spectaculoase rezultate, fostul membru al trupei Akcent şi actualmente component al formaţiei Two scăpând definitiv de calviţie.

Citeşte şi:

Vedete care şi-au făcut implant de păr

Dan Helciug şi-a făcut implant de păr

Mihai Morar şi-a făcut implant de păr

Mihai Albu, pe urmele lui Mihai Trăistariu FOTO

"Sorin Brotnei este Directorul ASMed România. El însuşi a fost client ASMed, în poză puteţi vedea rezultatele lui Sorin! Cel mai bun exemplu este al unui client mulţumit care a devenit între timp ambasador Asmed datorită rezultatelor excelente ale operaţiei!", găsim notat în dreptul acestui colaj care arată evoluţia acestui proces demarat într-o clinică specializată.

Mai multe