Toate vedetele se visează Marilyn

19 ianuarie 2012   Beauty

Celebrităţile nu se opresc din a imita stilul fără vârstă al binecunoscutei dive de la Hollywood.

Celebrităţile nu se opresc din a imita stilul fără vârstă al binecunoscutei dive de la Hollywood. Dă pagina şi vezi cine şi cum a imitat-o!

Michelle Williams a readus-o la viaţă pe Marilyn Monroe prin intermediul celui mai recent film al său, My Week With Marilyn. „Nu ştiu dacă am stăpânit rolul sau rolul m-a stăpânit pe mine. Devenisem dependentă de cei din jur. Respiram din complimente. Un fochist mi-a făcut un compliment într-o zi pe platou şi am trăit din asta o săptămână“, a mărturisit Michelle.

În imagine: Michelle Williams

Dar imaginea noastră favorită este reprezentată de mixul dintre onduleurile aurite şi buzele rujate cu roşu intens, pe care celebrităţile le poartă cu atâta încredere pe covorul roşu.

În imagine: Fergie

„Este vorba despre glamourul clasic à la Hollywood“, mărturiseşte John Frieda, consultantul celebrităţilor în materie de imagine.

În imagine: Julianne Hough

Iar Harry Josh, stilistul vedetelor adaugă: „În plus, este foarte uşor de realizat“. Fă-ţi o cărare într-o parte, foloseşte apoi un aparat special pentru ondulat părul, aplică un produs de fixare, o bază de machiaj deschisă şi rujul roşu şi voilà!

În imagine: Amber Heard

Foto: GULIVER/WIREIMAGE/getty images/splash news, HEPTA, outnow.ch

Mai multe