Ben Affleck, filmat în timp ce discută furios cu Jennifer Lopez, în a doua lună de miere

25 august 2022   Lifestyle

După cum bine știm, Ben Affleck și Jennifer Lopez se află într-o a doua lună de miere, ce urmează firesc după o a doua nuntă. Bennifer a fost zărit în zona Lacului Como din Italia, imediat după ce s-a sfârșit nunta lor de trei zile și trei nopți din Georgia, acolo unde Ben are o reședință exclusivistă.

Ei bine, ieri, perechea a fost fotografiată luând cina la restaurantul de lux al Grand Hotel Tremezzo de pe Lacul Como, ocazie cu care Ben Affleck a fost văzut făcând gesturi viguroase cu mâinile în timp ce vorbea agitat cu noua sa mireasă Jennifer Lopez.

Filmat pe ascuns de paparazzii care i-au depistat pe cei doi în Como, Ben părea furios și vorbea rapid în timp ce Jennifer asculta. Mai mullt, actorul poate fi observat adresându-se lui Jennifer cu o serie de expresii animate pe față.

Cei doi au mâncat singuri și se pare că în această lună de miere nu sunt însoțiți de copiii lor din mariaje diferite, așa cum s-a întâmplat la Paris.

La un moment dat, cei doi au putut fi văzuți uitându-se la fotografii de la nunta lor pe telefonul lui Ben, pe care actorul l-a ridicat de mai multe ori pentru a împărtăși impresii cu Jennifer. Cuplul a părăsit hotelul mână în mână în jurul orei 22:30.

Mulți sunt de părere că Ben are comportamentul tipic al unui dependent de alcool, viciu care i-a dat de furcă mult timp, pe parcursul existenței sale, actorul fiind fotografiat mereu obosit, trist și lipsit de vivacitate. 

Foto: Profimedia

Mai multe