Blestemul din familia Annei Heche. Viața dramatică a mamei sale: Din 5 copii, doar unul mai trăiește, iar soțul gay a murit de SIDA

16 august 2022   Lifestyle

O viață plină de dramatism, care a culminat cu decesul neașteptat al fiicei Anne Heche.

Nancy Heche, o femeie profund religioasă, a avut mult prea multe încercări într-o viață de om. Mama regretatei Anne Heche are 85 de ani și o viață marcată de drame: și-a pierdut 4 din cei cinci copii, iar soțul Donald, care în secret era gay, a murit de SIDA în 1983.

Femeia și-a scris memoriile în 2006, care sunt foarte dramatice și abordate dintr-o perspectivă religioasă inflexibilă. Ea a mărturisit că a apelat la anumite substanțe pentru a-și îmbunătăți viața sexuală cu Donald, dar și la amanți căsătoriți, scrie ”The New York Post”.

Anne Heche a murit vineri, după ce a fost deconectată de la aparate, în urma accidentului violent în care a fost implicată. Înainte de a se naște Anne, sora sa, Cynthia, în vârstă de doar două luni, a murit din cauza unor malformații cardiace. Nathan, fratele de 18 ani al Annei, a murit într-un accident de mașină la trei luni după decesul lui Don Heche. O altă soră, Susan Bergman, care și-a scris la rândul său memoriile, a murit în 2006 de cancer cerebral.

Abigail este singurul copil al lui Nancy Heche încă în viață.

Nancy, un medic psiholog care a integrat sfaturile biblice în terapiile sale, a fost foarte furioasă în 1997, când Anne i-a mărturisit că se îndrăgostise de Ellen DeGeneres. Ea a scris la vremea respectivă: ”Sunt foarte furioasă! De fapt, sunt în șoc! Oare Anne nu știe cât rău a făcut homosexualitatea acestei familii?”

Caracatița secretelor acestei familii este mult mai extinsă. Căci, conform unor memorii ale lui Anne, tatăl său ar fi molestat-o sexual de când era foarte mică, până la 12 ani. Mama Nancy a negat toate acuzațiile și a spus că nu și-a găsit locul printre atâtea minciuni și blasfemii ale cărții lui Anne.

Mărturia fiicei legată de relația cu DeGeneres i-a trezit amintiri neplăcute lui Nancy, care spune că nu a știut de homosexualitatea soțului său până când un medic nu i-a spus când acesta era pe patul de moarte că el avea SIDA.

Ea a scris că nu a știut de viața dublă a soțului, justificând că este o femeie care s-a născut în anii 50 și a crescut cu Donna Reed și Doris Day. Și a mărturisit cu tristețe că a trăit o minciună.

Sunt foarte multe aspecte tragice și marcante în această familie. Abuzuri, sexualitate reprimată și minciuni, multe neclarități care au dezvoltat, fără doar și poate, traume în viețile acestei familii.

Anne a plecat mult prea devreme și fulgerător, confirmând parcă blestemul inexplicabil care planează asupra acestei familii.

Foto: Profimedia și Instagram

Mai multe