La 10 ani, Blue Ivy este copia fidelă a mamei sale, Beyonce, și înaltă ca tatăl Jay-Z

10 august 2022   Lifestyle

Pe 7 ianuarie anul acesta, prima născută a lui Jay-Z și-a lui Beyonce a împlinit 10 ani. Este vorba despre Blue Ivy Carter, o fetiță care crește văzând cu ochii, moștenind silueta longilină a tatălui său.

Cele mai clare și recente poze cu moștenitoarea cuplului de aur al hip hop-ului american datează din luna iunie, atunci când Blue Ivy și-a însoțit tatăl în vârstă de 52 de ani la un meci de baschet din NBA. 

Îmbrăcată all black și cu o geacă de piele pe deasupra, fetița a afișat o podoabă capilară generoasă, un păr creț bogat, look care ne amintește de faimoasa sa mamă.

Jay-Z, care-i mai are împreună cu Beyonce și pe gemenii de 5 ani Sir și Rumi, a purtat o ținută neagră similară cu a fiicei sale la acest date tată-fiică și a fost foarte afectuos în fața camerelor cu adorabila Blue. 

Aparițiile publice ale fetei în vârstă de zece ani alături de părinții săi sunt din ce în ce mai rare, în ultimul timp, Blue tansformându-se în această mică domnișoară timidă și oarecum serioasă, așa cum a demonstrat-o și la meciul de baschet la care-a fost fotografiată în primul rând de scaune. 

Una peste alta, este evident că micuța Blue Ivy are, de-acum, propriul ei stil vestimentar, unul casual cool și oarecum băiețesc, ca mai toate adolescentele din aceste vremuri.

Foto: Getty Images

Mai multe