Boala de care suferă Andreea Bănică. Artista ar putea ajunge la operație. "Nu sunt pregătită. Îmi este frică"

12 mai 2022   Lifestyle

Andreea Bănică a aflat că suferă de diastază abdominală și că, la un moment dat, ar putea ajunge la operație. Solista a mers la medic pentru că se simțea tot timpul balonată.

"În urma sportului, a mâncatului, a dietelor mele, nu se rezolva problema abdomenului, ceea ce pe mine ma deranja foarte mult. Mai tot timpul mă simțeam balonată. Aveam o mică umflătură în partea de jos, aici. Mi s-a părut dubios, așa că am mers la medic pentru că eu muncesc zilnic pentru o variantă mai buna a corpului meu. Am făcut aceată ecografie și a rezultat această diastază", a mărturisit artista pe rețelele de socializare.

Andreea amână operația.

"Fiind o diastază mică, nu o să recurg la intervenție prea curând. Se poate opera, este o intervenție de repoziționare a musculaturii, este o operație dificilă și grea. Eu nu sunt pregătită, îmi este foarte frică. Sunt cea mai fricoasă persoană din lume. Până când nu o să fie nevoie, nu o să mă operez",a adăugat Andreea Bănică pe o rețea de socializare.

Diastaza abdominală este o afecțiune postnatală. Boala apare mai cu seamă în rândul femeilor trecute de 35 de ani sau al celor care au avut sarcini multiple.

Mai multe