Aşa arată la o săptămână după ce a născut. Nimeni nu crede că a fost însărcinată!

4 octombrie 2017   Body & Soul

Despre Chontel Duncan s-a auzit prima oară în 2015, atunci când îi dădea naştere fiului Jeremiah. Atunci, ca şi acum, modelul reuşise să ducă la capăt o sarcină sănătoasă, fără însă a câştiga prea multe kilograme în plus. Zilele trecute, modelul a uimit din nou, graţie faptului că la o săptămână de la naşterea celui de-al doilea copil îşi recâştigase abdomenul ferm.

Aşa arată Chontel la o săptămână de la naştere

Chontel Duncan este o fostă finalistă Miss Univers şi actual instructor de fitness. Zilele trecute, modelul a relatat că a devenit mamă a doua oară, aducând pe lume, prin cezariană, un băieţel perfect sănătos, care a cântărit 3,60 kilograme la naştere. Cu această ocazie, Chontel a postat primele imagini de după naştere, iar internauţilor nu le-a venit să creadă că fotografiile sunt reale şi că aceasta arată atât de bine la un timp atât de scurt după naştere.

La doar o săptămână după naştere

Ce-i drept, Chontel a arătat excelent şi pe timpul celor două sarcini, acumulând foarte puţine kilograme. De altfel, tot parcursul ei a fost bine documentat pe reţelele de socializare, dezvăluindu-le internauţilor care a fost regimul alimentar urmat, şi mai ales rutina de sport, căci aceasta n-a încetat să facă antrenamente nici în al treilea trimestru de sarcină.

Aşa arăta Chontel înainte de naştere

Totuşi, Chontel spune că e conştientă de avalanşa de reacţii negative pe care a stârnit-o şi a ţinut să sublinieze că fiecare sarcină este diferită, fiecare evoluţie a femeilor însărcinate e diferită, şi că n-ar trebui judecate în cazul în care iau mai mult în greutate. Drept exemplu a dat-o pe buna ei prietenă, Nat, care era în aceeaşi perioadă a sarcinii, dar care acumulase mult mai multe kilograme pe timpul sarcinii.

Aici, însărcinată în cinci luni

Mai multe