Bikini Queen! Ce dietă urmează Kate Hudson pentru a arăta atât de bine?

14 iunie 2016   Body & Soul

Eşti ceea ce mănânci. Iar dacă respecţi regulile alimentare ale acestor dive de peste Ocean, ai putea fi şi tu regina propriului tău regat. Unul al stilului de viaţă sănătos. Nu renunţa, aşadar, la costumul tău de baie sexy, încă mai are o şansă!

Kate Hudson: 55 kg / 1, 68

Este una dintre actriţele pe care le vedem purtând, în fiecare an, costumul de baie, mândre şi cu steagul sus. Mai mult, fiica lui Goldie Hawn, mamă a doi băieţi, pare o zeiţă din Grecia antică atunci când afişează la plajă acel corp perfect sculptat. E drept că vedeta are grijă să-şi întreţină trupul suplu şi toni­fiat, după cum chiar ea dezvăluie, printr-o viaţă deosebit de activă: „Am trecut de la exerciţiile mai lente, precum Pilates şi yoga, la activităţi mai intense, ca TRX sau box. Îmi place foarte mult să transpir, mă ajută şi să-mi liniştesc mintea“. De fapt, acesta este secretul frumoasei blonde, faptul că este o fanatică a fitness-ului. „Nu o fac doar pentru a arăta bine fizic, este foarte important să-mi oxigenez creierul şi să simt cum îmi circulă sângele. Îmi place să schiez, să fac plimbări mon­tane şi, în special, să mă plimb cu bicicleta. Mă simt din nou copil!“, a declarat Kate pentru revista Shape.

Dar cum sportul fără alimentaţia sănătoasă e ca o mânca­re necondimentată, Kate (37) mărturiseşte că este atentă şi la meniul ei şi că încearcă să mănânce cât mai multe alimente alcaline, fără carne, lactate, gluten şi zahăr. Ce este dieta alca­lină, vă întrebaţi? Scopul ei este să echilibreze nivelul PH-ului din organism, reducând cantitatea de hrană acidă, cu PH mai mic de 7 (nivelul neutru), cum ar fi carnea roşie, produsele procesate, zahărul şi alcoolul, în favoarea celei alcaline, cu PH mai mare de 7, cum ar fi legumele, seminţele de orice fel şi cerealele. Pentru mai multe beneficii, încearcă să urmezi această regulă: mănâncă două alimente alcaline pentru fieca­re produs acid consumat.

Exemplu de meniu:

Mic dejun: Omletă (acid) cu spanac (alcalin), servită împreună cu o jumătate de grapefruit (alcalin).

Prânz: Salată verde (alcalin) cu felii de carne de curcan prăjită (acid) şi sos de avocado şi lămâie (alcalin).

Cină: Pateu de somon (acid) pe o jumătate de chiflă din grâu integral (acid), servit cu legume călite (alcalin).

Foto: Hepta

Mai multe