Cum a reuşit Florin Chilian să slăbească 13 kilograme în doar 15 zile? Dietă nerecomandabilă!

3 iulie 2019   Body & Soul

Artistul a luat măsuri drastice împotriva kilogramelor în plus, dar oare cu ce risc? "În 15 zile am mâncat de două ori!", a spus la Capatos în emisiune.,

Florin Chilian s-a ambiţionat să slăbească rapid, apelând la o dietă agresivă, care este cunoscută drept Metoda Fasting şi care are tot mai mulţi adepţi. Printre cei mai cunoscuţi se află şi medicul Monica Pop, care a reuşit să scape în timp record de kilogramele supărătoare.

Aşa se face că, în luna ce abia s-a încheiat, Florin Chilian a slăbit nu mai puţin de 13 kilograme într-un timp record, 15 zile, şi a ajuns să cântărească de la 106 la 93 kg, potrivit celor de la click.ro.

Florin Chilian a scris despre această dietă pe Facebook, despre care spune că este nerecomandată "celor slabi de inimă 😉 Nu de alta, dar depresia este urieşească!".

Iată şi care este dieta lui Florin Chilian: „Apă şi produse bazate pe apă – cafea. Unii îi spun dieta fasting. Nu încercaţi această «dietă» dacă sunteţi sensibili cu inima. Este cumplit de greu. Ziua a treia şi a cincea sunt teribile. La mine se pare că doar asta funcţionează pentru că vreau repede, imediat şi mai ales pentru că nu am răbdare sau echilibru în ce fac...15 zile, 13 kg date jos. Asta pe lângă toate celelalte beneficii legate de curăţarea organismului, eliminarea toxinelor, a celulelor bolnave etc”.

Mai multe