Ela Crăciun, meniu bio şi în vacanţă. Uite ce mănâncă în Grecia

16 august 2017   Body & Soul

Vedeta Antenei 1 petrece în aceste zile vacanţa, alături de familie, în Lefkada, superba insulă grecească din Marea Ionică.

Ela Crăciun a ales să urmeze de această dată, pe toată durata sejurului, un stil de viaţă sănătos pentru a contracara excesele alimentare şi, în special, consumul de dulciuri din ultimele luni.

Astfel se face că a ales cu atenţie vila unde să se cazeze, acesta trebuind să aibă un bucătar care să gătească zi de zi preparate 100% bio, perfecte pentru un stil de viaţă sănătos.

„Suntem în Lefkada, lângă una din cele mai frumoase plaje ale insulei. Am decis să nu ne cazăm la hotel, ci să închiriem o vilă, în condiţiile în care suntem opt persoane. M-am interesat să avem şi opţiunea de a mânca 100% sănătos, cel puţin pentru mine, pentru că în ultimele luni am cam exagerat cu dulciurile. Pur şi simplu, nu mă pot abţine de la ele când sunt în Bucureşti. Cât timp stăm în Grecia am zis că nu am scăpare şi mă învăţ să mănânc ce trebuie. Dimineaţa am tot timpul granola cu iaurt din lapte de măgăriţă, cu smochine şi miere, brânză bio şi măsline proaspete, ananas. La prânz, peşte proaspăt, pregătit în stil tradiţional, ori fructe de mare la grătar, cu salată de legume din cultura proprie. Seara, supă de legume proaspete ori salată de fructe de mare. Între mese, ceai şi apă plată cu frunze de mentă sau busuioc. Este o reală provocare să stau departe de dulciuri, dar deja mă simt foarte bine”, declară Ela Crăciun.

Vila în care locuiesc este situată deasupra unei plaje superbe unde vedeta se relaxează la soare şi se joacă cu cei doi copii ai săi.

„Facem castele de nisip, înotăm, chiar am învăţat să practicăm SUP. A fost mai greu cu găsirea echilibrului, pentru că trebuie să stai în picioare pe placă şi să vâsleşti, însă ne-am descurcat până la urmă. Alex şi Alesia sunt foarte bucuroşi că petrecem timpul împreună în acest loc minunat”, adaugă vedeta.

Mai multe