Nici nu zici că e însărcinată! A făcut furori în costumul de baie, la plajă!

8 ianuarie 2018   Body & Soul

Are 29 de ani şi face parte din echipa ”Îngeraşilor” Victoria`s Secret. A luat, desigur, o pauză imediat după ce a defilat în cadrul show-ului de la Shanghai, dat fiind faptul că burtica a început să fie vizibilă şi nu i-a mai permis să poarte lenjerie intimă pe podium.

Se bucură, aşadar, de această perioadă minunată din viaţa ei, iar aproape îi stau prietenele ei, colegele de podium, dar şi partenerul de viaţă, Hermann Nicoli, cu care mai are un băieţel în vârstă de un an şi două luni, pe nume Anaca.

V-aţi prins, vorbim despre Candice Swanepoel, cea pe care paparazzi au surprins-o din nou în ţinute revelatoare, la plajă, afişând o siluetă fără cusur, deşi e deja în al doilea trimestru de sarcină. De altfel, în costum de baie, de la spate, nimeni n-ar zice că modelul e însărcinată. Candice se bucură de un posterior bombat şi de o siluetă ca trasă prin inel, deşi burtica începe să se facă văzută.

Candice e însărcinată cu al doilea copil

Aici, la plajă, Candice îşi petrecea timpul cu buna ei prietenă şi model Doutzen Kroes şi soţul acesteia, Sunnery James. Din peisaj lipsea, însă, afaceristul israelian Hermann Nicoli, partenerul de viaţă a lui Candice, care, cel mai probabil, era prins cu treabă în ţara natală.

foto: Hepta

Mai multe