Transformare uluitoare pentru Majda Aboulumosha! Cum arăta la 19 ani şi cum arată acum

5 noiembrie 2018   Body & Soul

Noua parteneră de emisiune a lui Cristian Brancu a reuşit să slăbească uimitor de mult, iar acum are o siluetă de invidiat.

Majda Aboulumosha (31) este cea mai nouă prezenţă de la Antena Stars şi, privind-o cât de bine arată, multe femei şi-ar dori să aibă dimensiunile ei. Ei bine, fosta vedetă a postului Acasă TV şi buna prietenă a Dianei Dumitrescu n-a fost întotdeauna atât de slabă.

Revenită în prim-plan odată cu participarea ei la emisiunea "Ferma Vedetelor" de la Pro TV, Majda ne-a demonstrat că a reuşit să se reinventeze, pierzând mult din greutatea pe care o avea pe vremea când filma pentru telenovela "Regina".

Desigur, procesul n-a fost unul uşor şi peste noapte, mai ales că între timp a devenit şi mămică, dar tocmai pentru că a reuşit ceea ce şi-a propus, Majda e un model de urmat.

Acum, când se mândreşte cu noua ei siluetă, frumoasa mulatră spune că totul a ţinut de ambiţie:

"Ce-am fost şi ce-am ajuns #😂 19vs31 În ambele poze purtam acelaşi zâmbet. Atât! Despre asta e vorba, indiferent de kg să ştii să ai încredere în tine, iar atunci când simţi nevoia de schimbare să-ţi găseşti o motivaţie, ambiţie şi disciplină şi cu siguranţă o să reuşeşti. Mai am mult de muncă la mine şi cu mine, dar până la urmă despre asta e viaţa... o continuă dezvoltare", a scris ea pe contul ei de socializare în dreptul celor două fotografii, puse faţă în faţă.

Probabil că Majda este acum ambiţionată şi de faptul că s-a logodit (a prins şi buchetul de la nunta Dianei Dumitrescu) şi se gândeşte deja cum vrea să arate în rochia de mireasă.

Mai multe