Carmen Electra, încă electrizantă la 50 de ani! Ce apariție wow a avut fostul star Baywatch

7 decembrie 2022   Lifestyle

Bombă sexy a fost toată viața. Dar și la 50 de ani, Carmen Electra face furori. Și-a unduit formele apetisante într-o rochie asemănătoare unui costum de baie, ținută în care și-a petrecut mulți ani ai tinereții.

Carmen Electra știe că e frumoasă și ne-a arătat asta, mereu. A făcut-o din nou și la Gala People's Choice Awards 2022, pe covorul roșu.

Este electrizantă, este magnetică! Ca o veritabilă bombă sexy a pășit la evenimentul cu ștaif, punându-și în valoare formele-i celebre. La 50 de ani, Carmen Electra a optat pentru o coafură simplă, coadă de cal, machiaj smoky cat eye și bijuterii de la Sterling Forever și Natalie Mills.

Vedeta care acum are o mulțime de urmăritori și pe OnlyFans a îmbrăcat o rochie sexy Alexander Wang în valoare de cca 1500 de dolari, care i-a evidențiat bustul impresionant, aranjat la estetician.

Fără îndoială, Carmen Electra este o împătimită a procedurilor estetice, iar rezultatul este fabulos.

Fanii săi au fost încântați de apariție și s-au întrecut în complimente: ”Superbă!”, ”Zeiță!”, ”Ești femeia perfectă!”, i-au scris câțiva dintre aceștia, după ce Carmen Electra a postat un video de la eveniment pe pagina sa de socializare.

Interesanta rochie sexy purtată de diva de 50 de ani este inspirată din design-ul costumelor de baie întregi. Cum face totuși Carmen Electra să nu-și arate vârsta? Secretul stă chiar în apa sărată și l-a învățat de când juca în Baywatch.

”Iubesc oceanul. Apa sărată este o binecuvântare pentru piele, o exfoliază și o tonifică”, spunea diva în urmă cu câțiva ani.

Actriţa Carmen Electra, pe numele real Tara Leigh Patrick, a intrigat pe toată lumea cu apariţiile publice de-a lungul carierei sale. Este una dintre cele mai provocatoare femei din lume. O cunoaştem cel mai bine pentru rolul lui Lani McKenzie în popularul serial „Baywatch”, dar a jucat în numeroase alte producţii. Ba mai mult, a avut o viaţă tumultoasă şi pe plan sentimental.

Foto: Getty

Mai multe