Carmen Pepelea, primul producător de film român nominalizat la Premiile Emmy, ravisantă pe covorul roșu

16 ianuarie 2024   Lifestyle

Carmen Pepelea, primul producător de film român nominalizat la Premiile Emmy, a avut o apariție spectaculoasă luni seară, la ceremonia desfășurată în Los Angeles.

Carmen Pepelea a produs, alături de Tim Burton, serialul de succes Wednesday, filmat în România și difuzat pe Netflix, ce a fost nominalizat la Emmy Awards 2024 la trei secțiuni: cea mai bună regie - serial comedie, cel mai bun serial de comedie, cea mai bună actriță în rol principal (Jenna Ortega).

Carmen Pepelea a sosit pe covorul roșu alături de mari celebrități de la Hollywood, afișând un look glam, cu o spectaculoasă rochie roșie completată de o coafură realizată de hair stylistul George Soare (Tribute Salon by GS) cu produse profesionale Moroccanoil.

Ceremonia amânată din cauza grevei scenariștilor a adunat cele mai strălucitoare vedete de la Hollywood pentru a premia cele mai bune producții de televiziuni din anul 2023, serialele Succession și The Bear fiind marele câștigătoare ale serii.

Vedeta serialului Wednesday, Jenna Ortega, a fost strălucitoare la propriu și la figurat la gala Premiilor Emmy, purtând o rochie Dior cu aer victorian, cu care s-a impus printre cel mai bine îmbrăcate vedete ale serii.

Foto: PR, Getty Images

Mai multe