Câştigă o invitaţie dublă la filmul: ”Meg: confruntare în adâncuri”

2 august 2018   Lifestyle

Jason Statham şi Li Bingbing mizează pe acţiune explozivă în thrillerul SF „MEG: Confruntare în Adâncuri”, regizat de Jon Turteltaub, care are premiera în cinematografele din ţară pe 10 august.

Submarinul unei echipe de cercetatori este atacat de o creatură marină uriaşă, despre care se ştia că dispăruse, iar acum a rămas avariată pe fundul Pacificului, fără posibilitate de ieşire pentru echipaj. Cu puţin timp la dispoziţie, Jonas Taylor (Jason Statham) – scafandru profesionist expert în salvări – este recrutat pentru a conduce misiunea de salvare a cercetătorilor şi a întregului ocean de ameninţarea imparabilă a unui rechin gigant preistoric, cunoscut sub numele de Megalodon.

Ceea ce nimeni nu îşi putea imagina este faptul că Taylor a mai întâlnit monstrul în urmă cu câţiva ani, în timpul unei expediţii în adâncul oceanului. Acum, împreună cu Suyin (Li Bingbing), acesta trebuie să îşi înfrunte frica şi să-şi rişte viaţa pentru a salva situaţia, chiar cu riscul de a se lovi din nou de cel mai mare prădător din toate timpurile.

O producţie Warner Bros. Pictures şi Gravity Pictures, filmul „MEG: Confruntare în Adâncuri” are premiera din 10 august, la Hollywood Multiplex.

Ce trebuie să faci pentru a câştiga?

Să răspunzi prin comentarii la acest articol la întrebarea: Cine e scafandrul profesionist?

Cei care se înscriu în concurs sunt rugaţi să semneze cu nume şi prenume. Succes!

Câştigătorii sunt: Daniel Flore şi Ana Maria Dobrica

Pentru a vă putea bucura de premiu, trebuie să vă prezentaţi la Hollywood Multiplex (Vitan) cu un act de identitate, în perioada 13 august – 16 august.

Mai multe