Câţi bani i s-au oferit lui Daniel Craig să-l joace din nou pe James Bond?

8 septembrie 2016   Lifestyle

Actorul şi-a jurat că renunţă la franciză, dar oare poate refuza mega oferta producătorilor?

Daniel Craig

Sony i-a oferit actorului britanic suma de 150 de milioane de dolari, pentru a se reîntoarce în rolul spionului James Bond, pentru încă două pelicule.

"Studioul este disperat să asigure serviciile oferite de actor, în timp ce introduc un succesor mai tânăr pe termen lung", a declarat o sursă pentru contactmusic.com.

Aceeaşi sursă a mai declarat că actorul în vârstă de 48 de ani "a jucat genial", adăugând: "Toată lumea ştie cât de adorat este de producătorii executivi, iar ideea de a-l pierde într-un moment atât de crucial pentru franciză nu este o opţiune, din punctul de vedere al şefilor".

"Daniel este cheia către o tranziţie lină şi sigură, în ceea ce îi priveşte pe şefii Sony şi Bond".

"Vor să mai filmeze două filme, care vor fi făcute practic spate-în-spate, de preferat cu Daniel în rolul lui 007, înainte de a preda ştafeta figurativ altcuiva, pentru un al treilea film, care va marca începerea unei noi ere", a mai adăugat sursa.

De la lansarea ultimului film cu Bond, "Spectre/ Bond 24", au existat multe speculaţii în ceea ce priveşte actorul care îi va da viaţă agentului 007. Printre actorii cărora li s-a "atribuit" rolul se numără: Idris Elba, Tom Hiddleston, Aidan Turner, James Norton şi Michael Fassbender.

Mai multe