Ce bine arată Julia Louis-Dreyfus după ce a învins cancerul

9 octombrie 2018   Lifestyle

Faptul că a luptat şi învins o boală cumplită a făcut-o pe actriţa din ”Seinfeld” să preţuiască cu adevărat viaţa. Acum, îşi petrece timpul militând pentru depistarea la timp a cancerului la sân.

Zilele trecute, Julia Louis-Dreyfus s-a numărat printre starurile sosite la National Breast Cancer Coalition Fund, din Hollywood. Actriţa în vârstă de 57 de ani încearcă să crească notorietatea acestor evenimente şi să atragă fonduri pentru a le ajuta pe femeile care sunt diagnosticate cu acest tip de cancer.

Actriţa a avut şi de data aceasta o apariţie fără cusur, încântându-i pe toţi cei prezenţi cu spiritul ei, dar şi cu eleganţa covârşitoare. Julia a îmbrăcat o rochie neagră, midi, cu umerii căzuţi, care i-a urmat fidel linia corpului. Accesorizarea a fost şi ea fără cusur, actriţa optând doar pentru o pereche de cercei lungi şi un inel. Încălţămintea înaltă i-a subţiat gleznele şi i-a pus şi mai tare în valoare silueta silfidă.

Amintim că actriţa din Seinfeld a fost diagnosticată cu cancer la sân în septembrie 2017. În lunile ce-au urmat, Julia a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, dar şi la trei şedinţe de chimioterapie. ”Mă simt diferit, dar încă nu ştim în ce fel. (...) Sunt recunoscătoare, evident, dar e mai mult de atât.”, spunea actriţa despre experienţa ei nefericită.

Mai multe