Ce mari au crescut copiii gimnastei Andreea Răducan! Imagini rare cu Amira și Andrei

1 mai 2023   Lifestyle

Foarte discretă în ceea ce privește viața sa personală, fosta campioană olimpică a publicat câteva fotografii din vacanța cu familia sa.

Pe Andreea Răducan o știe întreaga lume, grație activității sale competiționale de excepție și multelor medalii aduse pentru România, dar și pentru activitatea sa la Federația Română de Gimnastică, unde a fost președinte timp de doi ani, acum ea fiind membră a Comisiei pentru siguranța în sport (Safeguarding), înfiinţată de Federaţia Internaţională de Gimnastică.

Model de urmat pentru multe fetițe care visează să-i egaleze performanțele în gimnastică, Andreea Răducan are și o familie frumoasă acasă alături de Daniel Tandreu, cu care s-a căsătorit în toamna anului 2016. Anul următor, cei doi deveneau părinții unei fetițe, Amira Sophia -  botezată chiar de foștii antrenori ai Andreei, Octavian Bellu şi Mariana Bitang -, iar după alți doi ani se bucurau și de venirea pe lume a unui băiețel, care a primit numele de Andrei Filip.

Discretă din fire, Andreea Răducan a vorbit rar despre familia sa și a oferit și mai rar imagini cu soțul și copiii săi. Acum, însă, că fetița sa și băiatul său au mai crescut, avem ocazia să-i vedem mai des în imaginile postate pe conturile sale de socializare, chiar dacă nici acum nu le arată fețele, din dorința de-a le proteja inocența și copilăria.

Amira, acum în vârstă de 5 ani și jumătate, și frățiorul său, Andrei, care va împlini în vară 4 ani, se află acum în vacanță cu părinții lor, într-un mic circuit prin Italia. După o primă oprire la Veneția, Andreea Răducan, soțul și copiii săi au ajuns în Firenze, apoi s-au oprit în idilicul Sirmione de pe malul Lacului Garda, pentru ca traseul să îi ducă mai departe la Pisa și Genova. 

Imaginile cu o Andreea Răducan relaxată, în vacanță și, mai ales, alături de cei doi copii ai săi, au primit mii de like-uri și ne bucurăm s-o vedem împlinită, după o viață trăită mereu sub presiunea performanței și sub ochiul critic al publicului.

FOTO: arhiva personală

Mai multe