Ce stiluri de dans pregătesc concurenţii pentru prima ediţie Uite cine dansează!

3 martie 2017   Lifestyle

Luni, 6 martie, de la 20:30, începe Uite cine dansează!. Cele 12 perechi repetă zi de zi şi învaţă stiluri de dans spectaculoase, pentru a crea un show formidabil, juraţii se pregătesc să analizeze cât mai obiectiv performanţele concurenţilor, iar cei doi prezentatori, Mihaela Rădulescu şi Cabral, sunt într-o formă de zile mari.

Mihaela Rădulescu şi Cabral

În prima ediţie LIVE Uite cine dansează! vom descoperi talentul nebănuit la dans al unora dintre concureţi, dorinţa altora de a învăţa şi de a fi pe primul loc de fiecare dată, vom vedea perechi inedite şi stiluri de dans care îi vor solicita pe toţi foarte mult.

Luni, Marius Manole va încerca să cucerească cu pasiunea unui tango argentinian, Oana Zăvoranu şi partenerul ei vor dansa un cha-cha plin de energie, iar Liviu Teodorescu se pregăteşte intens pentru a prezenta un moment perfect de jive.

Andreea Marin şi Mihai Petre

Band-ul emisiunii, condus de Paul Ilea, şi trupa de balet Cobo vor completa întregul spectacol.

Începând din 6 martie, românii vor intra în ringul dansului şi vor urmări cele mai creative coregrafii, momente incredibile de la repetiţiile pentru show-ul LIVE şi ipostazele inedite în care sunt puşi concurenţii, vor asculta comentariile celor patru juraţi, Andreea Marin, Mihai Petre, Florin Călinescu şi Gigi Căciuleanu, şi vor trăi magia dansului în fiecare luni seară, de la 20:30.

Juriul emisiunii

Mai multe