Ce talentaţi sunt copiii lui Pavel Stratan! VIDEO

7 decembrie 2017   Lifestyle

Cleopatra s-a transformat într-o domnişoară delicată, în timp ce fratele ei mai mic, Cezar, abia acum se face cunoscut publicului. Iată-i lansând împreună prima lor piesă.

Pavel Stratan ne demonstrează încă o dată că are o familie muzicală. După Cleopatra (15), care s-a lansat la vârsta de trei ani cu megahitul "Ghiţă", devenind un adevărat fenomen în muzica internaţională, a venit şi rândul fratelui său mai mic, Cezar (9), să-şi facă auzită vocea.

Încă de la vârsta de 3 ani, Cezar îi calcă pe urme tatălui său, cu care seamănă leit şi la chip, şi la port. Iar acum e vedeta unui videoclip lansat împreună cu sora lui.

Mezinul lui Pavel Stratan nu e pasionat doar de muzică. "Vreau să mă fac cântăreţ şi boxeur", a declarat el în emisiunea "Neaţa cu Răzvan şi Dani", unde am aflat de la tatăl său că ştie să cânte la 6 instrumente, printre care chitară şi tobe.

Cât despre Cleopatra, adolescenta s-a transformat total şi şi-a depăşit părintele atât la înălţime, cât şi la recordurile deţinute.

"Am şase recorduri mondiale, cel mai tânăr artist care a susţinut un concert live, cel mai tânăr artist care a lansat un album solo, cel mai tânăr artist care a primit trei premii MTV, cel mai tânăr artist cu cel mai mare onorariu pentru o singură melodie şi cel mai tânăr artist de succes."

"Sunt clasa a IX-a în Chişinău. Mă văd tot în muzică, alături de tati şi de Cezar", a dezvăluit ea în emisiunea lui "Măruţă".

"Sunt mai înaltă decât el (tata, n.r.). Deocamdată modellingul nu face parte dintre hobbyurile mele, fac alte activităţi. Scriu, fac teatru deja de un an. Teatrul şi scrisul sunt compatibile, în sensul că ce scriu acum fac la teatru şi invers. Scriu deja de doi ani de zile, am început să scriu o trilogie, iar acum sunt la al treilea roman. Este un amestec de SF şi aventură, şi vorba despre viaţa unei adolescente de 15-16 ani, Mimi. În prima carte îşi caută fratele dispărut, iar în toate cărţile are parte de câte o aventură. Bineînţeles că vreau să le public. Pe lângă asta, scriu şi poezii. Pregătesc pentru luna februarie o piesă nouă, făcută de Randi, o piesă de dragoste, "Te las cu inima"", a spus Cleopatra Stratan şi pentru "Wowbiz".

Mai multe