Cea mai bogată dintre cântăreţele lumii îşi împinge singură căruţul la supermarket. Cu mască şi şapcă, nimeni nu a recunoscut-o

18 august 2021   Lifestyle

Este o femeie absolut normală, fără fiţe de divă. Chiar dacă a fost recent inclusă în topul Forbes al miliardarilor planetei, cântăreaţa îşi vede de viaţă ca până acum.

În urmă cu câteva săptămâni a fost văzută stând la coadă la pizza feliată, iar acum vedeta a fost fotografiată la supermarket, unde îşi alege singură produsele, le cântăreşte şi împinge căruţul fără nicio problemă. Ba mai mult, se vede treaba că nu o sperie cozile deloc şi îşi aşteaptă rândul cuminte.

Pentru oameni este greu să o recunoască, întrucât apare complet acoperită: cu mască neagră, ochelari şi şapcă, puţini ştiu că au făcut cumpărături lângă celebra Rihanna.

Îşi face ea singură cumpărăturile, dar ţinuta e foarte stylish. A mers cu o pereche de jeanşi Gucci, curea Chanel, perle şi un taior cambrat, la care a asortat o bustieră neagră la vedere şi un lanţ bling în stilul său caracteristic.

Robyn Fenty, cunoscută de toată lumea ca Rihanna, a lansat Fenty Beauty în 2017. Artista a căutat atunci să creeze o companie de produse cosmetice care să reprezinte „femeile de pretutindeni”. Linia de produse de înfrumuseţare a condus-o pe artistă într-unul dintre cele mai exclusiviste topuri din lume: lista miliardarilor lumii.

Averea Rihannei este evaluată acum la 1,7 mld. dolari, potrivit estimărilor Forbes – ceea ce o face pe artistă cea mai bogată femeie din industria muzicală şi a doua, după Oprah Winfrey, cea mai bogată femeie entertainer.

Nu muzica a făcut-o pe artistă atât de bogată, deoarece o mare parte din averea sa (1,4 mld dolari) provine din afacerea Fenty Beauty – din care Forbes confirmă că deţine 50%. Alte milioane de dolari au intrat din acţiunile sale la compania de lenjerie Savage X Fenty (270 mil. dolari), plus câştigurile din cariera de muzician şi actriţă.

Este deci mare femeie de afaceri, însă rămâne fidelă mereu primei iubiri: muzica.

Rihanna are 33 de ani, s-a născut în Barbados şi unele cântece ale sale ca Umbrella şi Diamonds au fost adevărate hit-uri. A cochetat şi cu industria filmului.

Momentan este într-o relaţie cu rapperul american A$AP Rocky. A$AP Rocky a spus pentru GQ magazine că este încântat de ideea de a avea un copil cu Rihanna în viitor şi că e fericit într-o relaţie monogamă.

Foto: Profimedia

Mai multe