Cel mai simpatic invitat la Oscar! Cu papion și blana periată, Messi a făcut furori pe red carpet

11 martie 2024   Lifestyle

Faceți cunoștință cu Messi, câinele din „Anatomia unei căderi", care și-a pus papionul pentru gala de la Dolby Theatre.

Messi, Border Collie-ul din filmul nominalizat la Oscar al lui Justine Triet, „Anatomia unei căderi”, a cucerit multe inimi de când și-a făcut apariția pe covorul roșu de la Premiile Oscar. Câștigătorul premiului Palm Dog Award a oferit cea mai impresionantă prestație necuvântătoare a anului, contribuind semnificativ la punctul culminant și la deznodământul emoționant al filmului „Anatomy of a Fall”.

Câinele a devenit o adevărată vedetă în 2023 și tocmai a fost zărit având un loc la Premiile Oscar 2024. În timpul discursului său de la Oscar, prezentatorul Jimmy Kimmel a glumit pe seama prestației lui Messi, în timp ce l-a ironizat pe Robert Downey Jr. care a primit premiul pentru Cel mai bun actor în rol secundar pentru „Oppenheimer”.

„A jucat rolul personajului negativ - și corectați-mă dacă greșesc - într-un film în care Tim Allen se transformă într-un câine", a adăugat el, referindu-se la filmul „The Shaggy Dog” din 2006, adăugând că Messi este alegerea ideală pentru continuarea filmului. În urma cuvintelor lui Kimmel, camera s-a mutat pentru a dezvălui câinele așezat în mulțime. „Messi, care, chiar dacă este un câine, probabil că a oferit prestația anului în „Anatomia unei căderi”, într-o scenă de supradoză; dacă ai văzut-o, ai cunoscut-o. Este incredibil", a glumit gazda.

În timp ce Messi a furat, evident, toate privirile cu intrarea sa fermecătoare la Premiile Oscar, purtând un papion elegant, un alt eveniment adorabil ne-a stârnit interesul. După ce Robert Downey Jr. a câștigat Oscarul pentru Cel mai bun actor în rol secundar pentru rolul său din filmul Oppenheimer, de Christopher Nolan, câinele Messi a fost văzut... aplaudând cu lăbuțele în mulțime. O altă glumă, desigur, făcută online cu ajutorul unui artificiu tehnic.

FOTO: The Academy, Profimedia

Mai multe