Cele mai frumoase genţi pentru primăvara anului 2016 (P)

15 martie 2016   Lifestyle

Tendinţele primăverii 2016 în materie de genţi sunt variate şi satisfac cu siguranţă dorinţele celor mai exigente fashioniste. Anul acesta se poartă ruscacurile, genţile compacte, genţile cu imprimeuri florale, etnice sau abstracte, genţile cu franjuri, genţile snakeskin, clutch-urile strălucitoare. Din atâtea stiluri, care de care mai interesante, tu alegi ceea ce ţi se potriveşte!

 Iată o scurtă selecţie a celor mai interesante trenduri pentru această primăvara :

Rucsacul sau geanta sac

Din colecţiile de genţi la modă pentru primăvara lui 2016 nu puteau lipsi rucsacurile care ne aduc aminte cu nostalgie de perioada adolescenţei, dar şi de vacanţă, weekenduri pe străzi însorite, timp liber petrecut cu cei dragi.

Rucsacul completează cu succes stilurile casual şi smart-casual. Se potriveşte atât unei ţinute de stradă – jeans, geacă de piele şi tenişi – cât şi unei ţinute feminine – rochie de zi şi pantofi comozi. Este încăpător, practic şi stilish, fiind o opţiune preferată de multe doamne şi domnişoare care doresc să adopte un stil relaxat şi comod.

Rucsacurile în vogă în primăvara lui 2016 au imprimeuri vesele - flori, fluturi, motive etnice.

Geanta sac

Bărbaţii nu înteleg de ce femeile au nevoie de genţi încăpătoare. Dar noi ştim prea bine că de multe ori nu ne-am descurca făra o astfel de geantă. Unde am mai pune cosmeticele, agenda, o carte de citit în metrou sau în autobuz, pachetelul pentru prânz şi multe alte lucruşoare indispensabile?! J

Genţile încăpătoare, tip sac, sunt la modă în anul acesta. Prin urmare, daca nu ai una, este cazul să mergi la cumpărături cât mai curand.

Geanta din imitaţie de piele de şarpe sau croco

Genţile tip piele imitaţie de sarpe sau croco sunt populare anul acesta. Le vei vedea destul de des pe stradă şi la prietenele şi colegele tale, primăvara şi vara aceasta. Imitatia de piele de reptilă a mai fost la modă şi în anii trecuţi, dar, pe lângă culorile obişnuite, anul acesta găsim şi culori îndrăzneţe sau pastelate, precum roze quartz, albastru electric, corail, turcoaz, galben muştar, verde măsliniu.

Clutch-ul strălucitor

Clutch-urile te duc cu gândul la petreceri luxoase, la serate unde ia parte numai lumea buna. Pentru noi, tu eşti parte din aceasta lume, meriţi să străluceşti! Clutch-urile cu paiete, sclipiri delicate sau pietre strălucitoare trebuie să se regasească în primăvara aceasta printre accesoriile tale. Este un accesoriu glamour de nelipsit atunci când te duci la o petrecere sau la o nuntă.

Genţile cu imprimeuri

Genţile cu imprimeuri florale, grafice şi picturale, vor fi cu siguranţă vedetele sezonului primăvara-vara 2016. Sunt vesele şi au personalitate. Era şi timpul să înlocuim genţile negre, iar primăvara este anotimpul perfect pentru a face asta!

Genţile cu franjuri

Hainele cu franjuri au fost la modă şi în toamna anului trecut, iar acum revin în mare forţă, spre deliciul amatoarelor stilului retro sau boho-chic. Desigur, franjurii nu puteau lipsi nici din designul genţilor!

Primăvara asta mizeaza pe culori vii, indrăzneţe şi pe imprimeuri atunci când îţi alegi o geantă! Îndrăzneste şi alege accesorii cu personalitate!

Mai multe