Charlie Sheen: Cum şi-a „câştigat“ renumele de bad boy?

30 octombrie 2010   Lifestyle

Ce-o fi cu Charlie şi cu talentul lui de-a intra mereu în belele? Chiar şi poliţiştii din L.A. s-au săturat probabil să umble cu cătuşele după el! Iată cele mai grave acuzaţii care i s-au adus de-a lungul timpului starului din „Doi bărbaţi şi jumătate“.

1990

Charlie avea doar 25 de ani când logodna lui cu colega de breaslă Kelly Preston, actuala soţie a lui John Travolta, a fost întreruptă brusc. Motivul? Sheen a împuşcat-o accidental în mână.

1995

La doar două luni după ce Charlie s-a căsătorit cu modelul Donna Peele (foto), a fost dat în judecată de o studentă. Aceasta l-a acuzat că a lovit-o după ce a refuzat să facă sex cu el. Cazul a fost însă închis, după ce părţile au căzut la o înţelegere.

1997

Peste numai doi ani, Sheen s-a întors la tribunal, unde a pledat vinovat la acuzaţia de vătămare corporală a fotomodelului Brittany Ashland. Femeia a pretins că actorul a izbit-o cu faţa de podeaua din bucătărie. No comment!

2002

N-au trecut prea multe luni de când tulburatul star s-a căsătorit cu încântătoarea Denise Richards, că aceasta a dezvăluit că soţul ei este dependent de jocurile de noroc şi de droguri. Mai mult, Denise a mărturisit că Charlie a scris pe poza de la nunta lor mesajul "cea mai idioată zi din viaţa mea". Căsnicia lor a luat sfârşit în 2006.

2009

Au trecut anii, iar Charlie părea că s-a cuminţit lângă noua lui soţie, Brooke Mueller. Cu toate acestea, nu mulţi au fost surprinşi când actorul a fost arestat pentru violenţă domestică, chiar în ziua de Crăciun. Mai mult, Sheen a ameninţat-o pe soţia lui cu cuţitul că, dacă va spune cuiva de acel abuz, o va omorî. A scăpat însă cu o condamnare de 30 de zile la dezintoxicare.

Foto: Northfoto

Mai multe