Cine este iubitul Laurei Codruţa Kovesi?

5 martie 2019   Lifestyle

Femeia-procuror a momentului în România, la un pas de a fi numită şefa Parchetului European, Laura Codruţa Kovesi (45 de ani) a fost întotdeauna discretă cu viaţa personală. Invitată în emisiunea ”La radio cu Andreea Esca”, fosta şefă DNA a vorbit despre ”omul la care ţin foarte mult şi cu care-mi împart viaţa”.

Laura Codruţa Kovesi crede despre sine că arată ca o femeie de 45 de ani, împlinită profesional, după ce a ocupat cele mai înalte funcţii în domeniul ei de activitate, dar cu un mare regret în ceea ce priveşte viaţa personală.

Fosta şefă DNA a declarat în emisiunea Andreei Esca de la Europa FM că îi pare rău că nu are copii. ”Singurul lucru care rămâne după noi în viaţă sunt copiii. Meseria de părinte e cea mai grea din lume. Atunci voi afla dacă mă descurc cu adevărat. Da, îmi doreşc copii, dacă se va întâmpla, foarte bine”, a spus Kovesi.

Dacă despre copii Kovesi a acceptat să vorbească deschis, aspiranta la funcţia de procuror-şef european a evitat elegant întrebările despre viaţa ei amoroasă. A admis totuşi că, dacă ar fi să se blocheze în lift cu cineva, ar prefera ca acea persoană să fie iubitul ei, şi nu vreun star de cinema.

Iată ce a mai spus despre iubitul ei!

Mai multe