Concurs! Câştigă o invitaţie dublă la filmul ”Moonlight”

3 martie 2017   Lifestyle

Zilele trecute, În lumina lunii / Moonlight a câştigat premiul pentru Cel mai bun film la cea de-a 89-a ediţie a galei Premiilor Oscar! Dintr-un total de opt nominalizări, drama scrisă şi regizată de Barry Jenkins a mai obţinut statuetele pentru Cel mai bun actor în rol secundar (Mahershala Ali) şi Cel mai bun scenariu adaptat (Barry Jenkins).

În lumina lunii / Moonlight urmăreşte un tânăr american de culoare, din copilărie şi până la maturitate, în timp ce se străduieşte să-şi găsească sensul în lume. Povestea atemporală despre legături umane şi descoperirea de sine conturează un portret dinamic al vieţii contemporane afro-americane şi o intensă meditaţie personală şi poetică asupra identităţii, familiei, prieteniei şi dragostei.

„În vremurile astea tulburi, avem nevoie mai mult ca oricând de povestitori ca Jenkins, oameni capabili să transforme o poveste cu conflict şi suferinţă într-o simfonie despre dragoste şi prietenie care persistă în ciuda durerii. Mă îndoiesc că voi vedea un film mai bun ca Moonlight anul acesta.” (The Guardian).

Din 10 martie, la Hollywood Multiplex.

Ce trebuie să faci?

Să răspunzi prin comentarii la acest articol la întrebarea: Moonlight spune povestea lui

Cei care se înscriu în concurs sunt rugaţi să semneze cu nume şi prenume. Succes!

Câştigătorii sunt: Ilinca Maria Magdalena şi Adriana Marin

Pentru a vă putea bucura de premiu, trebui să vă prezentaţi la Hollywood Multiplex cu un act de identitate (13 martie – 16 martie).

Mai multe